FORSTÆRKER I

Denon PMA-920 1989

Denon PMA-920 Integreret forstærker

Når man hos japanske Denon bevæger os op over 2x100 watt, begynder vi altså at lege med de store drenge og man fornemmer, på både fastheden i bassen og luftigheden, at der er overskud af muskler under motorhjelmen.

Udover de mange muskler, er alt som det plejer og skal være, hos denne velbyggede konstruktion fra før en fjernbetjening blev almindelig. Det der vejer tungest for de fleste er jo nok en meget vellydende phono section med både en MM og en MC del, der rent faktisk kan bruges til noget seriøst.

Det skulle være unødvendigt at påpege, men at Denons produkter optræder i store antal i Den Blå Avis og af nogle enkelte skabninger opfattes som lidt usexede, skyldes jo som alle ved, at Hi-FI klubben og Denon indgik i den hellige ægtestand i starten af 80èrne og mig bekendt er der ikke ved at opstå metaltræthed.

Den har sine skrammer på kassen, men i det indre er den i rigtig fin form. 

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Holfi Aura

Holfi Aura Integreret forstærker

Jacob Magnussen  og Peter Holstein er et makkerpar, der om ikke andet har sat sit pærg og tydelige mærke i hi-fi sandet som innovative konstruktører af særdeles vellydende forstærkere. At man så heller ikke var i tvivl om at det handlede om Holfi, når blikket faldt på fronter der var lækkert udført i kirsebærtræ, gjorde at alle forudsætninger var til stede for en verdenssuccès. sådan gik det så ikke, men det er en ganske anden historie, som en berømt digter engang sagde.

Det er overordentligt vanskeligt at finde oplysninger på Holfis tidlige lille Aura-forstærker. Hverken på nettet eller i diverse hi-fiårbøger er der megen hjælp at hente med hensyn til data om ydelse og produktion. Men det jeg ved er at den er på 35 watt, ikke er udstyret med RIAA eller nogen form for tonereguleringer, fjernbetjening eller andet overflødigt. Derudover spiller den særdeles kraftfuldt af en mindre forstærker at være med en meget blød og varm lyd. Så det kan jo ikke være meget bedre. 

Nogle af Holfis modeller i firmaets start, havde det med at blive så varme, at man kunne spejle æg på dem. På denne er der boret ekstra lufthuller, så det kunne tyde på at det har været en af dem, men problemet er i hvert fald ikke aktuelt længere. Den er kun lun som, den skal være.

Seviceret hos prof.

1 sæt højttalere  

Flot stand

3000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Alle apparater får lov at arbejde når de ankommer til mig. Alle funktioner bliver testede og lyttet til over nogle  dage. Alt lys virker naturligvis og er der knas i kontakter bliver de rensede for støv og får et skud DeOxit. 

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Denon PMA-900v & 700v & 500v

Denons serie af integrerede forstærkere fra slutningen af 80èrne, havde alle et lille v efter modelnummeret. Om vèt stod for vild, vovet eller voldsom Volvo skal være usagt, men sikkert er det ihvertfald at serien gav vanvittig meget for pengene. Det var selvfølgelig takket være HI-FI Klubbens prispolitik at Denon produkter i det hele taget kunne sælges til så yderst fordelagtige priser i DK. I resten af verden skal man lige huske at Denon blev opfattet som et produkt i den allerhøjeste mellemklasse. KOM NU TIL SAGEN!! Ja, ja!

Disse 4 er fra en periode, hvor man end ikke overvejede at at undlade at sætte en Phono-indgang i forstærkerne, der ikke levede op til de krav man kan stille til et topprodukt og RIAA-delen (MM & MC) er i vanlig topkvalitet fra Denon. Det er i det hele taget vanskeligt at sætte fingeren på noget, der ikke er rigtig meget iorden.

Kraftige højttalerterminaler

Få brugsspor

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Denon PMA-900v 2 x120 watt 3200,-
Denon PMA-700v 2x100 watt Ganske få brugsspor 2800,-
Denon PMA-700v 2x100 watt Brugsspor 2600.-
Denon PMA-500v 2x80 watt brugsspor 2200,-

NAD C320 Integreret forstærker

NAD C320 Integreret forstærker 1999

2 X 40 watt, men hvilke watt! Kraftig strømforsyning giver overskud og dynamik og denne velholdte ( der står som ny ) integrerede forstærker føjer sig naturligt ind i rækken af efterfølgere til den legendariske NAD 3020 fra 1979, der fejede maskiner til rigtig mange tusind kroner af banen.  

I sluthalvfemserne var der kun et medie ( CD ) der duede og konstruktørerne havde lagt pladespilleren i kisten og lukket låget, så en phonoindgang var ikke en selvfølge og det er der heller ikke på denne, men derimod 7 indgange og med en RIAA fra HI-FI Klubben (  som f.eks. NAD PP3 eller CAMBRIDGE P551 ) er man rigtig godt kørende med åben, dynamisk og levende lyd.

1 sæt højttalerterminaler

1500,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Onkyo A-807 Integreret forstærker

Onkyo A-807 1993

Tung klassisk japansk forstærker med alle de sædvanlige dyder i topklassen. Masser af Watt ( 2x80 ), ualmindelig velbygget og en rigtig fin RIAA-del med både MM & MC. Onkyos næststørste integrerede  og en maskine, der til fulde lever op til Onkyos ry som producent af pålidelige og engagerede musikformidlere. Gad vide hvad den havde kostet, hvis den var blevet solgt i den almindelige faghandel og ikke hos Audioscan, som tilfældet jo var. 

7 indgange udover Phono  

Manglende fjernbetjening

Flot stand

Selvfølgelig Made in Japan.  

2400,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

ONKYO A-8017 Integreret forstærker

ONKYO A-8017 1984

Onkyo har i min optik altid været præget af en uhyre solid mekanisk opbygning og et meget højt niveau på lydsiden. Denne  meget kraftige ( 2  x 85 watt ) er klassisk ONKYO med en meget fin RIAA til både MM og MC.  

2 x phono

2 sæt højttalere

Få brugsspor

Made in Japan

2000,-    

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET                                               

Onkyo A-8037 Integreret forstærker

Onkyo A-8037 1987

En stort tak skal lyde til japanske Onkyo for aldrig at gå på kompromis med byggekvalitet, komponentvalg og fokusering på at det vigtigste er, hvordan musikken lyder. Denne mellemstore velholdte integrede forstærker har hvad der skal til af reguleringer og indgange og hvad der er vigtigt i disse vinylrevivaltider en rigtig fornuftig RIAA, der både kan køre MM og MC.

Made in Japan

1600,- 

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Sansui AU-D55X Integreret forstærker

Sansui AU-D55X 1983-84

Er man heldig, som, jeg, at være gammel nok til at have fulgt Sansuis tekniske og designmæssige udvikling gennem en del årtier, vil man være klar over at de på forstærkersiden har opereret med en høj bundlinie og en barre der hele tiden har været højt sat. Denne 70 watts integrerede forstærker fra 1983- 84 lever til fulde op til traditionerne teknisk og om man er til designet i 80èrne er jo en smagssag. Der er saft og kraft , en glimrende phono-indgang med både MM & MC, og de blinkende LED er ret cool og se på. Nogen vil jo nok hævde at moden med de sorte apparater, gjorde at særpræget hos de enkelte producenter var svært at få øje på i den mørke masse, og det er nok rigtigt, men i denne forstærker er ihvertfald samlet både finesse og kraft.  

Flot stand

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Sony TA-F3000es

Sony TA-F3000es 1995-98

For lige at få èn ting på det rene. TA-F3000es er ikke en almindelig es-model fra Sony. Den optræder, sikkert af salgsmæssige grunde,  kun med "es" betegnelsen i Tyskland og Frankrig. I den øvrige verden er den sammen med brodermodellen TA-F5000 en " almindelig " Sony integreret forstærker. Og så alligevel ikke, for dels er størrelsen Midi d.v.s. 36 cm i bredden og så er det en meget velbygget sag, der er tung, solid og  rigtig velspillende med en fin RIAA med MM og MC.

Der medfølger, om ønsket, en defekt tuner Sony ST-S3000es i samme design uden beregning. Det kan være at den måske let kan fixes, hvad ved jeg.

Original fjernbetjening 

Små brugsspor   

2000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

TECHNICS SU-V505 Integreret forstærker

TECHNICS SU-V505 19883-84

Ganske kraftig ( 2x60w ) sag fra starten af 80èrne, hvor TECHNICS holdt fast i et højt kvalitetsniveau og det kan godt betale sig at holde øje med hvad der bliver udbudt af disse stilrene, solide og driftssikre forstærkere og receivere.

Udover rigelige kraftreserver og AUX/Tape og tuner indgange, der jo alle ens, er der mulighed for at tilslutte både MM og MC pick-up.

Rigtig flot stand

1600,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

YAMAHA A-420 Integreret forstærker

YAMAHA A-420 INTEGRERET FORSTÆRKER

Strømstærk integreret forstærker med Phonoforstærker MM & MC.  2 sæt højttalere. Made in Japan. Flot velholdt stand.

HXBXD: 11X43X30

1400,- 

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side