FORSTÆRKER I

Denon PMA-1560

Denon PMA-1560 Integreret forstærker 1990-94

Alt ved denne Denon PMA-1560 er STOOORT. Vægten er på 17,5 kg. Alt er overdimensioneret og de 2x150 watt er, som Rolls Royce skriver under tophastighed og motorstørrelse, nok. Fremragende MM/MC indgang og balanceret CD-indgang. Hvis små Denon forstærkere giver vanvittigt meget for pengene og er hi-fi verdenens VW Golf, så er vi altså oppe i en liga hvor, hvis vi stadig benytter bil analogien,  befinder os i Mercedesklassen. En bund der er fast og dyb, et vedkommende nærvær når Monica Zetterlund synger " Come rain or come shy " og Bill Evans piano smelter sammen med Zetterlunds stemme og bliver et. Alt passer sammen som i Denon PMA-1560 der, kun takket være hi-Fi Klubbens prispolitik, var til at betale her i vort lille land.

Mål: HxBxD: 19x43,5x44

Kopi manual

Flot stand med ubetydelige brugsspor    

4500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Alle apparater får lov at arbejde når de ankommer til mig. Alle funktioner bliver testede og lyttet til over nogle  dage. Alt lys virker naturligvis og er der knas i kontakter bliver de rensede for støv og får et skud contactcleaner.

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Atoll IN80se

Atoll IN80se Integreret forstærker

At lytte til Atoll IN80se er som at se Orlane Kanor fra det franske damelandshold spille håndbold. Kontrol, spændstighed, elegance og en evne til at fokusere på punktet. Når det lykkes for hende, hvad det som oftest gør, ser det så legende let ud, at hun sikkert ville blive tosset over at blive sammenlignet med en firkantet aluminiumskasse fyldt med elektronik. Det må hun nu finde sig i og Atoll IN80se byder ind med elegance, kraft, dynamik og musikalitet. Atollen er en uhyre velkonstrueret forstærker der ikke er skruet sammen som franske biler og hi-fi ofte er/var med mærkværdige og ofte absurde løsninger i teknikken, men er konstrueret som de bedste japanere og læner sig op af High-End, men til en fair pris. 

I originalopsætningen er IN80se ikke med indbygget RIAA, men Atolls fremragende P100 RIAA er indbygget i denne yderst velholdte franske raffinerede sag.  P100 kan tilpasses ved at ændre switchenes stilling inde i forstærkeren. Den kan sættes til både MM og MC. Der kan indstilles Gain, load og capacitance.

4 indgange + Phono

Mulighed for adskillelse af for- og effektforstærker

Kraftige højttalerterminaler

Original systemfjernbetjening

Original emballage

Kopi manual til både P100 & IN80se  

Serienummer. 127803

7000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Apollon AR-550

Apollon AR-550 Integreret forstærker

Det kan godt være at denne Apollon AR-550 var Audioscans billigste bud på en integreret forstærker og at Apollonnavnet blev klistret på flere andre  " billigmodeller ", men lur mig om ikke pioneer har været forbilledet på produktionen enten som oem eller blot kopiering. Et står ihvertfald tilbage efter at have spillet på denne lille perle et stykke tid. Der er ikke noget billigt over denne velbyggede og velspillende forstærker der har både lowfilter og blåt lys i displayet, en fin RIAA og kræfter nok til letdrevne højttalere ( Dali 102/103/104 kunne være en fin kombination.

flot stand  

1400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Denon PMA-900v 2 x120 watt 3200,-
Denon PMA-700v 2x100 watt Ganske få brugsspor 2400,-
Denon PMA-700v ( Reserveret ) 2x100 watt Brugsspor 2200,-
Denon PMA-500v 2x80 watt brugsspor 1800,-

Denon PMA-900v & 700v & 500v

Denons serie af integrerede forstærkere fra slutningen af 80èrne, havde alle et lille v efter modelnummeret. Om vèt stod for vild, vovet eller voldsom Volvo skal være usagt, men sikkert er det ihvertfald at serien gav vanvittig meget for pengene. Det var selvfølgelig takket være HI-FI Klubbens prispolitik at Denons produkter i det hele taget kunne sælges til så yderst fordelagtige priser i DK. I resten af verden skal man lige huske at Denon blev opfattet som et produkt i den allerhøjeste mellemklasse. KOM NU TIL SAGEN!! Ja, ja!

Disse 3 er fra en periode, hvor man end ikke overvejede at at undlade at sætte en Phono-indgang i forstærkerne, der ikke levede op til de krav, man kan stille til et topprodukt og RIAA-delen (MM & MC) er i vanlig topkvalitet fra Denon. Det er i det hele taget vanskeligt at sætte fingeren på noget, der ikke er rigtig meget i orden.

Kraftige højttalerterminaler

Få brugsspor

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD C320

NAD C320 Integreret forstærker

2 X 40 watt, men hvilke watt! Kraftig strømforsyning giver overskud og dynamik og denne velholdte ( der står som ny ) integrerede forstærker føjer sig naturligt ind i rækken af efterfølgere til den legendariske NAD 3020 fra 1979, der fejede maskiner til rigtig mange tusind kroner af banen.  

I sluthalvfemserne var der kun et medie ( CD ) der duede og konstruktørerne havde lagt pladespilleren i kisten og lukket låget, så en phonoindgang var ikke en selvfølge og det er der heller ikke på denne, men derimod 7 indgange og med en RIAA fra HI-FI Klubben (  som f.eks. NAD PP3 eller CAMBRIDGE P551 ) er man rigtig godt kørende med åben, dynamisk og levende lyd.

1 sæt højttalerterminaler

Uden fjernbetjening

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Onkyo A-807

Onkyo A-807 Integreret forstærker

Tung klassisk japansk forstærker med alle de sædvanlige dyder i topklassen. Masser af Watt ( 2x80 ), ualmindelig velbygget og en rigtig fin RIAA-del med både MM & MC. Onkyos næststørste integrerede  og en maskine, der til fulde lever op til Onkyos ry som producent af pålidelige og engagerede musikformidlere. Gad vide hvad den havde kostet, hvis den var blevet solgt i den almindelige faghandel og ikke hos Audioscan, som tilfældet jo var. 

7 indgange udover Phono  

Manglende fjernbetjening

Flot stand

Selvfølgelig Made in Japan.  

2400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Onkyo A-8017

ONKYO A-8017 Integreret forstærker

Onkyo har i min optik altid været præget af en uhyre solid mekanisk opbygning og et meget højt niveau på lydsiden. Denne  meget kraftige ( 2  x 85 watt ) er klassisk ONKYO med en meget fin RIAA til både MM og MC.  

2 x phono

2 sæt højttalere

Få brugsspor

Made in Japan

2000,-    

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI                                         

Onkyo A-8037

Onkyo A-8037 Integreret forstærker (Reserveret )

En stort tak skal lyde til japanske Onkyo for aldrig at gå på kompromis med byggekvalitet, komponentvalg og fokusering på at det vigtigste er, hvordan musikken lyder. Denne mellemstore velholdte integrede forstærker har hvad der skal til af reguleringer og indgange og hvad der er vigtigt i disse vinylrevivaltider en rigtig fornuftig RIAA, der både kan køre MM og MC.

Hi-Fi bladene kalder den legendarisk.

Made in Japan

1600,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Sansui AU-D55X

Sansui AU-D55X Integreret forstærker

Er man heldig, som, jeg, at være gammel nok til at have fulgt Sansuis tekniske og designmæssige udvikling gennem en del årtier, vil man være klar over at de på forstærkersiden har opereret med en høj bundlinie og en barre der hele tiden har været højt sat. Denne 70 watts integrerede forstærker fra 1983- 84 lever til fulde op til traditionerne teknisk og om man er til designet i 80èrne er jo en smagssag. Der er saft og kraft , en glimrende phono-indgang med både MM & MC, og de blinkende LED er ret cool og se på. Nogen vil jo nok hævde at moden med de sorte apparater, gjorde at særpræget hos de enkelte producenter var svært at få øje på i den mørke masse, og det er nok rigtigt, men i denne forstærker er ihvertfald samlet både finesse og kraft.  

Flot stand

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side