TUNER

Luxman T-530

Luxman T-530

Det er en rigtig dejlig tuner! En af de bedste!

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

I det følgende kommer en hel del tunere på udsalg til meget lav priser. Alle er selvfølgelig testede og nogle er med original brugsvejledning og måske fjernbetjening. Nogle er som nye, andre med brugsspor, men alle er dækket af normal garanti, ombytnings- og fortrydelsesret.

Kan du, kære læser, bruge flere eller måske en ordentlig stak, så giv et bud. Jeg er bestemt til at tale med.

Jeg tror ikke på at FM-båndet bliver nedlagt!!!!!!!!!   

Luxman T-111 m. manual (kopi ) Denon TU-747 ( Original manual ) Pioneer F-550RDS 300,- + fragt 100,-

Selvom udbuddet af radiostationer efter min opfattelse er blevet ganske og aldeles kaotisk, med desværre uhyre sjældne koncerter med rytmisk musik til følge, er der nu alligevel megen god lyd at hente med en kvalitetstuner og gud forbyde at tosser nedlægger de luftbårne sendere. Måske kunne man også håbe på at der kommer fokus på voksne menneskers musiksmag i DR.

Rega Radio

Rega Radio

Er man , som Jeg, faldet pladask for Regas tidligste modeller og har en Rega Elex og en Rega Planet sammen med Planar 3èren med Elys pick-up`en der spiller på et sæt Rega Ela, er det måske ved at være tiden at få gjort anlægget komplet med denne rigtig fine radio.

Ingen fancy modelbetegnelser her. Den hedder RADIO, og det er hvad den er og ovenikøbet en rigtig, rigtig god og sjælden en af slagsen med blød og behagelig lyd. 

Sserienummer 11343

Minimale brugspor og 100% iorden

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 15:30

Jeg har arvet et par beovox s60 efter mine forældre. Den ene højtaler skraller, laver du også rep eller skaffer dele hjem
Mvh leif

...
16.03 | 10:04

Hej. Jeg har set de fine Trapez højttalere du har til salg, og vil gerne vide, hvad det er for noget filt de er beklædt med, da jeg har fundet sådan et sæt også

...
12.03 | 20:01

har en Dac 3 Cambridge. Den snerrer i et eller begge af de små relæer når der er signal på, (optisk og cd og dat) - spiller ikke.
Er det en fejl du kender?

...
12.03 | 15:22

Hej,

Hvad tænker du om din NAD C320 kombineret med en NAD PP2e?

Vil det være at foretrække fremfor en ny NAD C316 v2?

Vh

Lars

...
Du kan lide denne side