VINTAGE HØJTTALER

Heco B250/8 " Professional "

Heco B250/8 " Professional "

Apotekerens søn fra Ringkøbing startede, på Teknisk Skole i Esbjerg omkring 1970, med at købe et rigtig godt  anlæg, flyttede senere til København og blev en stor kanon på Novo Nordisk. Han beholdt sit anlæg som jeg overtog for nogle år siden. Højttalerne er det eneste der er tilbage her i huset og jeg syntes at de var noget tamme i det og de har hensygnet på en hylde ude bagved. de blev så slæbt frem her den anden dag og sat til en lille ældre Thule forstærker og Voila! Det var altså det, der skulle til. Bund, dynamik og kontrol. det hele passer sammen og at de så oven i købet ser cool ud med trådnet ala Braun og meget lækker lys nød64x34x26 gør at det er et sæt der nok skulle kunne imponere vennekredsen, når det bliver tilladt at ses igen i muntert lag.

Hxbxd: 64x34x26

Din-stik ( kabel medfølger )

Fødder kan medfølge

2000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Scan-Dyna A-25

Scan-Syna A-25 1973

Sportssektionerne i dagspressen tøver ikke med at udnævne fodboldspillere som legender, blot for et scoret mål i kampe hvor vi ikke havde regnet med at få point. I min optik skal der mere til. Det kunne for eksempel være en lille højttaler fra et land med knap 5 millioner indbyggere, der er solgt i over en million eksemplarer på verdensplan, et produkt der 50 år efter frembringelsen stadig fremstår så frisk og sprudlende som i produktionsåret, ejes af en tusindtallig skare der opfatter den som en del af et anlæg man bare skal eje og efter hvert salg skynder sig at anskaffe et eksemplar igen eller måske bare noget så simpelt som erkendelsen af at indenfor en given prisramme kan det ikke gøres bedre. At alle delene er samlet i en dansk konstrueret højttaler i mellemstørrelse gør det ekstra bemærkelsesværdigt og yderst fortjent at få påhæftet betegnelsen  " En legende ".

HIstorien om denne perle kan læses i publikationen " Danish Loudspeakers  100 years 1915-2015 der ligger i dette link:

https://issuu.com/danishsound/docs/loudspeaker_100_year_aniversary_hig/23

Dette sæt er meget meget flot og velholdt med det hvide frontstof og den lækre teakfinèr. Der er mulighed for at regulere diskantniveauet ved terminalerne på bagsiden.

4 ohm

Skruehuller i bunden

HxBxD: 50x29x25  

2200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Scan-Dyna A-25

Scan Dyna A-25 1969-73

Når lagrene af den normale SEAS diskant, der sad i Scan-Dyna A-25 var ved at være brugt op, blev der sat en Philips ADO160 i. Det er en diskant entusiasterne elsker at skændes om. Nogle elsker den og lige så mange synes at det er verdens værste. Man skal selvfølgelig selv lytte og vurdere, men spørger man mig og det er der ikke mange der gør, hverken i forhold til landets ledelse, ansættelse af ny træner for Odense Håndbolds kvinder eller Coronaberedskabet i DK, så synes jeg at Philipsvarianten spiller ganske glimrende. Så vil man lige være et mulehår foran de andre A-25 elskere, skal man selvfølgelig have et sæt stående med Philipsdiskanten .

4 ohm

Diskantregulering

Pæn finèr med små brugsspor 

Glemte jeg at skrive at det er en højttaler som kun yderst få mennesker i verden ikke synes er noget særligt.

1600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Scan-Dyna A-20

Scan-Dyna A-20 1973

Der kan skrives stolpe op og stolpe ned om Scan-Dynas A-serie, hvor A-25 blev den største eksportsuccès i dansk hi-fihistorie og et world wide ikon. Det vil jeg ikke gøre her. Alt er meget bedre beskrevet på nettet. Meget bedre, end jeg kan gøre det. Jeg vil blot sige at man som hi-fi interesseret  eller måske oven i købet entusiast, ikke vil blive taget alvorlig, hvis man ikke i en periode har nydt bekendskabet med A-25 eller en af de andre i serien. Dette skriv handler om en af de andre, nemlig Scan-Dyna A-20. Tallene dækker over antal liter, der kan øses ind i de lækkert forarbejdede ægte teakfinèrede kasser. Men ellers er alt som det skal være med velrenommerede SEAS-enheder og den der lækre bløde musikalske lyd der får de fleste entusiaster til at stå med et lille smil i mundvigene. Lige nu her på morgenstunden spilles Miles Davis Quintet: Cookin`with the Miles Davis Quintet optaget 26.10.1956 4 måneder før jeg slog mine uskyldige øjne op i denne verden. Tjah! Det laves jo ikke meget bedre i dag, hverken Jazz,  højttalere eller mænd!

Slebne, olierede og i det hele taget meget meget flotte

4 Ohm

Mål: HxBxD: 43x25x25 

1600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Isophon HSB 30/8

Isophon HSB 30/8

" Ridser, revner og buler" var jo titlen på Gnags CD fra 2000, der sammen med " Skønhedspletter (2002 )" og " Skitsernes drøm (2003 ) " lidt er the lost trilogy og fra en periode, hvor der ikke var megen fokus på Gnags. Men i min optik rigtig fine udgivelser, der viste, at de bestemt ikke var gået på pension. Tiden viste så også at de idag, er så levende og energiske som nogensinde.

Ridser, revner og buler  er måske så meget sagt om disse yderst velspillende tyske Isophon højttalere, der blev købt af en ung familie i Hvidovre i 1968 sammen med et B&O-anlæg der er gået til de himmelske hi-fi jagtmarker, men højttalerne har været i familiens eje indtil for nylig. De består derimod i bedste velgående, om end familiens kat nærede en vis forkærlighed for dem og som det ses, hvæssede kløer på frontstoffet, og disse tyske " gamlinge " har oven i købet beredt mig en af de største overraskelser i forhold til deres præstationer. Det er et pragtsæt, der sammen med grej fra  guldalderen i 70èrne, leverer en meget meget behagelig formidling med masser af kontrol i bunden, rigelig dynamik og er særdeles musikalske. Der er ikke noget at sige til at de blev kåret som Året Højttaler i Tyskland i 1968, hvor lækker træfinèr og en tung tung kabinetkonstruktion og selvfølgelig lyden placerede Isophonerne i samme liga som de dyre amerkanere ( AR, JBL o.s.v.).

Ridser revner og buler, vi er hvad vi skjuler og mærkerne får man jo, når man har levet et langt liv, ellers er det ikke brugt til noget fornuftigt og det der er indeni kommer frem, hvis man giver det lov. Sådan er det med mennesker og måske også med højttalere og det fortjener disse to perler.

Nye kraftige HT-terminaler   

HxBxD: 55x26x22

2000,-

Jeg har et sæt mere der fremstår uden kattens overfald. Sættet er flot, med yderst få brugsspor. Uanset hvad man synes om tyskere, men deres biler må man bøje sig for ( Allan Olsen ), og deres højttalere!

2500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI  

Wharfedale Glendale XP2

Wharfedale Glendale XP2 1975

Man kan jo altid diskutere om termerne britisk, amerikansk og japansk højttalerlyd har noget på sig og der er jo startet krige for mindre end det, men et er ihvertfald uomgængeligt og det er at visse mærker har været med til at definere begrebet. Ovre i staterne er det mærker som JBL, Cerwin Vega og Infinity og på de britiske øer er det navne som Bowers & Wilkins, KEF, Tannoy og ikke mindst Wharfedale der tænkes på, når talen falder på engelsk lyd. Wharfedale, Grundlagt i 1932 af Gilbert Briggs er et rigtig spændende stykke britisk industrihistorie, der kan læses om her:

https://www.wharfedale.co.uk/aboutus/

Wharfedale Glendale XP2 fra midthalvfjerdserne er ganske repræsentative for, hvad briterne formåede, når prisen også skulle være konkurrencedygtig. Udover det lækre træarbejde med dejlig valnøddefinèr kvitterer disse 2 meget velholdte perler med en meget dynamisk og musikalsk lydoplevelse. Samme sommer som disse perler kom til verden, spillede Danmarks fodboldlandshold mod Skotland i Idrætsparken og tabte 0-1, trods en meget lovende angrebsopstilling med Henning Jensen, Allan Simonsen, Benny Nielsen og Ulrik LeFevre, men forsvaret koksede som sædvanligt og 40.000 tilskuere måtte gå skuffede hjem.  Skuffede tror jeg ikke at nogen bliver med disse Wharfedale Glendale XP2.

HxBxD: 56,5x30,5x26,5

2000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Akai SW-120A

Akai SW-120A

Umiskendeligt 70èr design med affasede kanter og cool frontstof og som helt usædvanligt Jack-stik som terminaler (det er originalt ) og der medfølger kabel med jack-stik ( 2x 2m ).

Som med Pioneerhøjttalerne nedenunder kan man også her sætte højttalerne sammen med en Akai Receiver her fra siden og en tilsvarende pladespiller og så passer det hele sammen og lyden er som det skal være når man spiller Credence Cleawater Revivals første med " I put a spell on you og Suzie Q. ". De laver bare ikke sådan noget mere!

hxbxd: 52x31x27  

Nøddefinèr

1000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Pioneer CS-F51

Pioneer CS-F51

Tag f.eks. en af de Pioneer receivere jeg har her på hjemmesiden, find en Pioneer PL-12D pladespiller og sæt dem sammen med disse temmelig cool højttalere og måske et sæt hovedtelefoner fra Pioneer. Find Booker T. & the M.G`s McLemore Avenue frem og bliv bombet tilbage til 1970, hvor Abbey Road blev transformeret til Stax soul. Tight, vibrerende soul, der på Pioneer anlægget passer sammen. feel it, fight it!! 

 

Højttalerne er et rigtig fint eksempel på, at japanske højttalere ofte er bedre end deres ry som lidt intetsigende formidlere og jeg synes at vi her taler om 70èr lyd på den feè måde.

Flot stand på folie og fronter,men med en skade på frontbaflen ved den ene tap ( se billede)

hxbxd: 56x33x27 

1200,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

DCM Time Window Mk. I

DCM Time Window Mk. I

På en liste over de 10 mest kendte Hi-Fi produkter, er jeg temmelig sikker på, at DCM`s Time Windows  gulvhøjttaler vil befinde sig hos rigtig mange, der kunne være tossede nok til at lave sådan en liste. Nettet er fuldt af beskrivelser om  ejernes entusiastiske forhold til disse særlinge, der er i stand til, opstillet optimalt, at give et stooort lydbillede i fuld balance.

Disse, som jeg er næsten 100% sikker på er mk. I, bærer fortløbende serienumre, nemlig 2729 og 2730 og er selvfølgelig  i 100% teknisk stand, men så er det fra nu af at den ydre fremtoning munder ud i, at de står som resultat af følgende projekt.

Henrik havde erhvervet disse perler og tænkte at de da måtte kunne forbedres. Så af med frontstof, pålimning af sort plade på front, indkøb af finèr til den afrundede bagside og pålimning  af 45x40x21 lamineret og fineret klods med en massefylde, der ellers kun kun findes i det ydre rum. Kviksølv og bly, Ha!! Gå hjem og vug! Så langt så godt! Det spillede jo fantastisk og tiden gik og de blev ikke helt færdige, for der kom kæreste til og DCMèrne begyndte den rejse, der endte i soveværelset, hvor det uundgåelige måtte indtræffe at Henrik måtte vælge mellem Time windows og kæreste. Heldigvis måtte højttalerne rejse og det er jo godt, for Henriks kæreste er en rigtig sød pige og de ser stadig forelskede ud, hvilket næppe havde været tilfældet, om højttalerne med de store fødder havde befundet sig ved siden af sengen stadigvæk.

Undskyld Henrik, hvis min udlægning kun læner sig op af sandheden

Jeg skriver heldigvis at de måtte rejse, for nu får en anden mulighed for at pusle dette projekt færdigt. Jeg har ikke en færdig plan for en færdigggørelse, men frontstof kan medfølge og man kan sagtens nøjes med at sætte en strømpe udenom, hvis man kender en der er lidt fiks med en symaskine.

De spiller, som skrevet, som de skal og  har en sortmalet top og bund. Om de blev leveret i en udgave uden den ellers lækre lakerede og finerede trætop er jeg ikke klar over.

Det kan absolut anbefales ved et køb at troppe op med en kammerat eller husets næsten voksne søn, for jeg overdriver altså ikke, når jeg siger, at klodsen er meget tung, men det er sliddet værd for det er en magøløs oplevelse at lytte til disse perler.

Kun afhentning

2000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

F3/Lyd Trapez XI/X

F3/Lyd Trapez Xi/X

Den allestedsnærværende højttalerkonstruktør og en hel masse andet, Ole Klifoth grundlagde både sit ry og sin forretning med en konstruktion, de fleste i sluthalvfjerdserne syntes så noget aparte ud, men jøsses, hvor den da spillede godt. Trapez startede ud som et byggesæt, men kom hurtigt i almindelig handel og  i forskellige varianter med diverse forbedringer.

Jeg har aldrig ejet et sæt og er en lille smule usikker på denne, som jeg mener oprindelig er en  X eller måske en Xi, men klyng mig ikke op, om det ikke er tilfældet, men hvad jeg derimod er sikker på , er at det er en ualmindelig velspillende " skævert ", som jeg nemt kan have med i et Olle-kolle. Letflydende, potent, detaljeret, dynamisk og først og fremmest musikalsk, markerer denne danske perle sig og man bliver helt stolt over at det kan lade sig gøre at danske konstruktører den ene gang efter den anden  giver kæmpestore japanske, amerikanske og europæiske koncerner baghjul.  

Disse må være selvbyggerudgaven og det oprindelige skum på fronten er erstattet af filt og de fremstår sortmalede  med højglans uden fronter og ikke og jeg gentager IKKE  de originale franske diskant- og mellemtoneenheder. Forhistorien kender jeg ikke, men valget af erstatningsenheder faldt på nogle af VIFA`s bedst lydende enheder, nemlig mellemtonen P13WH og diskanten  D27TG. 

Hvis Trapezèrne med de originale enheder lyder bedre end disse gør, så glem JBL, Dali, B&W og Dynaudio. Få fat i et sæt, send dem til autolakèreren, giv dem stuens hædersplads og nyd musikken. Hvis Klifoth havde læst dette udsagn, dengang han havde krøller, er jeg sikker på at de prompte havde rettet sig ud, men det er der nu ikke noget at gøre ved. Så giv disse Trapezèr med erstatningsenheder en chance! 

Klassisk, ikon og et hit i min verden. 

8 ohm

Kun afhentning

3500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

JBL L26

JBL L26 1973

Hvorfor er amerikanske JBL omspundet af en aura af nærmest ærefrygtig ansèelse og ja, kult?

Er det på grund af den interessante industrihistorie, ejerens selvmord eller James B. Lansings uophørlige krav om kvalitet ned i den mindste detalje eller

den udstrakte brug af JBL`s monitorer i næsten alle studier i verden eller som PA-anlæg ved ufattelig mange koncerter rundt om i verden eller

er det at have været frontløber i udviklingen af højttalere ihvertfald til starten af 80èrne eller

er det lookèt med de hvide membraner og den hysterisk lækre trækvalitet på boxene eller fascinationen af den amerikanske storebror eller er det måske bare lyden fra disse perler koblet til 60èrnes eksplosion af musikdyrkelse og købedygtigtig ungdom i den vestlige verden eller er det bare lyden, der i manges bevidsthed, er ærkeamerikansk sådan à la Eagles, Byrds, Dylan og Joplin med et mærkbart hug i bassen, en fremtrædende varm og klar mellemtone og en diskant der elsker at vise hvad den kan, når der bliver slået på et bækken.  

HxBxD: 61x32,5x33,5

8 ohm

Lys Amerikansk eg , der ifølge JBL har ligget til modning i 20 år og er blevet  mørkere i bearbejdningsprocessen

Begge JBL-Pins

Serienumre: 54033 & 55930

Diskantregulering

Terminalerne er skiftet til rigtige ordentlige terminaler

Skum omkring den ene diskant er, som almindeligvis, slidt

Pæn stand med kun små mindre brugsspor

3400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

JBL L40

JBL L40

Så bliver det ikke mere West Coast Sound. Sæt " Hotel California " med Eagles på og mærk hugget i bassen, den bløde nærværende mellemtone og den klare præcise diskant. 

Amerikansk valnøddefinèr der har lagret 20 år før  brug

Højttalerne er slebne og olierede

Omkantede. 

1 JBL-pin mangler

Serienumre 46847 & 46829  

Finèr og de originale fronter er meget flotte, men der er brugsspor på den ene højttaler.  

3500,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

JBL L-56

JBL L56

Når man " roder " med 30-40-50 år gammelt Hi-Fi står man ind imellem i det dilemma, der opstår, når man har en højttaler uden frontstof, en forstærker med uoriginale knapper eller en pladespiller med et uoriginalt kontralod. Jeg vil jo helst sende tingene ud i verden så originalt som overhovedet muligt, men en fin gammel maskine skal jo også bruges og ikke stå og samle støv på mine hylder. Prissætningen skal, i min verden, afspejle mangler ved apparatet, men det er ikke altid så let at ramme. Kom nu videre, Tudefjæs!!

Ja,ja, det handler jo i virkeligheden om dette sæt ret velholdte, nykantede JBL L56 uden rammer og frontstof. Hvad er den rigtige pris? Det basale, nemlig lyden og standen er jo i orden, så for at runde denne overvejelse af, så vil et afslag typisk være på en 10-15%.

Hvordan lyder de så disse 2-vejs amerikanere med 10" bas? Tørt, præcist med et godt hug i bassen og skabt til at få en Fender Telecaster til at lyde lige så rå som den er. 

Bør nydes sammen med Eagles: Hotel California

Omkantning professionelt udført hos www.basrep.dk 

Serienumre  032413 & 032419    

Brugsspor, men slebne og olierede

3000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

JBL Lancer 99 Athena

JBL Lancer 99 Athena

Voldsom, ekstrem, elegant og voksen

Her er muligheden for at sikre sig et stykke JBL- højttalerhistorie med en enhedskvalitet,  der absolut ikke fås tilsvarende i dag, uden at man skal ha`den helt store tegnebog frem og vi taler altså om en 14" bas.

På grund af toldregler og dyr fragt er de samlede i DK i specièl finèr og fronter der adskilte sig fra den amerikanske udgave,  men læs den spændende historie om Lancer-modellenes forbindelse med Danmark:

http://vintagehifi.dk/forum/viewtopic.php?f=557&t=3452&start=15 

I èn ejers besiddelse siden købet hos radioforhandleren i Vordingborg, der var lidt træt af at have de dyre kasser stående i vinduet i lidt for lang tid og derfor slog en del af prisen til stor glæde for unge Erik, der på denne måde havde højttalere de næste 44 år. 

Wenge-Finèr med brugsspor

Wengè er en afrikansk træsort der især har været brugt i Dansk Designs storhedstid i 50èrne til eks. småborde o.lign.

Ja, det er godt med dig Jørn Larsen, men hvordan lyder de? Vel nok som JBL`s monitorer fra samme perode med en fast, men ikke påtrængende bas, en direkte, nogen vil sige lidt rå diskant/mellemtone,og jeg tror at man skal gøre sig klart at det er en højttaler der lever allerbedst ved høj lydstyrke. Det er så samtidig en højttaler der både kan spille soundtracket til Star Wars Episode I, Lester Youngs raspende saxofon og Janis Joplins " Pearl " med lige stor selvfølgelighed.

Nyomkantede JBL-godkendte basenheder udført professionelt hos www.basrep.dk og Højttalerterminalerne er JBL`s små af slagsen, men de sidder monteret på bagsiden af delefilteret og det skal jeg ikke ændre på. Jeg synes jo at det skal være originalt så langt det overhovedet er muligt.  

8 ohm

Mål: hxbxd: 60x36x30  23 kg

6000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

JBL L100

JBL L100

JBL L100 - En nulevende legende!

Legende kommer af latin " Legenda " og betyder " hvad der skal eller bør læses " og er dybest set opbyggelige fortællinger om en helgen. I den vestlige verden har vi så tilladt os at hæfte betegnelsen på ting der lever i lang tid med et betydeligt ry og JBL L100 er en af de største legender i hi-fiverdenen. L100 er uden sammenligning JBL`s mest solgte højttaler og betragtes stadig som højttaleren til rock`n`roll. Hjemmeudgaverne af JBL`s monitorer gav os der i starten af halvfjerdsern en mulighed for at få lyd der smagte af de store scener og studier og sådan er det vel stadigvæk.

35800,-!! Jeg lader lige beløbet stå et øjeblik, for det er hvad man skal slippe for at få et sæt nyproducerede og nylig relancerede JBL L100.

KT-Radio skriver " Nu har JBL relanceret den klassiske højttaler i en helt ny 2018 udgave, med det samme udseende, men med ny og forbedret teknologi, herunder stærk forbedrede enheder, konstruktion og filter ". Skal man så lade sig lokke med på opfattelsen af at alt nyt er bedre og at der virkelig er sket en stor udvikling på højttalerfronten og at lyden nu er meget bedre end i " gamle dage ". Lad mig bryde ud i sang og synge et rungende og klart NeeeJ!!!. Som jeg vil stå på Bob Dylans skrivebord og råbe at Townes Van Zandt var verdens bedste sangskriver, er jeg også villig til , til hver en tid, at lade de gamle udfordre de nye L100. Jeg har ikke hørt de nye og man skal jo lade tvivlen komme det uprøvede tilgode, men legender skabes jo ikke kun af selve produktet, men er i samklang med tid, forventninger, håb og nogen gange tilfældigheder, altså konsensus. Jeg tror ikke på at de nye spiller bedre, men jeg vil selvfølgelig gerne overbevises.

Synes man, som jeg, at alting var meget bedre " i gamle dage " så er det måske et sæt JBL L100 fra the Golden Age of Hi-Fi at man skal investere i til ca. 1/5 af prisen for et sæt nye. 

Lyden fra disse klassikere kan måske illustreres af at jeg er sikker på at Jimmy Page og Robert Plant har haft et sæt både hjemme og i studiets kantine. I hvert fald bør Led Zeppelins 4 første nydes på JBL L100. At mange, blandt dem også jeg, taler om West-coast lyd i forbindelse med JBL handler måske om at fokuseringen i lydbilledet af den elektriske guitars lyd faldt sammen med vanvittig populære band som Eagles, Byrds, Neil Young, Jefferson Airplane o.s.v. og gjorde JBL`s lyd synonym med amerikansk rock i 70èrne.

Dette sæt med serienumrene 273890A & 273914A er rigtig flotte i finèren, der er slebet og olieret, har nye kanter der holder mindst min tid ud. Man kan ikke altid få alt her i livet og her må man mangle fronterne og diskanternes skumcirkler er væk. Begge dele kan købes på Ebay. Begge højttalere er med originale terminaler og diskant- og melemtonereguleringerne er lydefri og sættet er teknisk i topform. 

De nye kan bare komme an!

8 ohm

7500,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Pioneer AS-E700

Pioneer AS-E700

Pioneers næststørste model i CS-serien fra 1973 blev tilbudt som almindelig højttaler i lækker nøddefinèr og var en rigtig rigtig fin japaner til ca. halvdelen af hvad et sæt JBL L100 kostede, men den  blev også udbudt som byggesæt til den halve pris og det var jo noget en ung mand fra Vejle med 2 små børn kunne forstå, så indkøbt i SK-Sound blev et sæt, der har været til fornøjelse for den unge mand, indtil jeg overtog dem, for ikke ret lang tid siden, hvor der så lige var gået 45 år. Prisen man måtte betale for at erhverve dem som byggesæt, var en mere rå finish med enten malede eller foliebeklædte kasser. 

Med næsten 45 år på bagen kan de stadig levere et stort flot lydbillede med fin fin mellemtone , ingen skarphed i diskanten og fin fast bas. Enhederne har lette papirmembraner som sikrer dynamikken. Som de øvrige Pioneer højttalere fra samme serie, er der mulighed for at drive hver enhed for sig, men det er jo nok noget de færreste vil forlade sig på. 

Sådan et sæt fra starthalvfjerdserne er måske indbegrebet af Hi-FI sjæl og sat sammen med noget grej fra samme periode, får man måske fornemmelsen af en svunden tid,( som at se en gammel kæreste eller at få duften af Martini rosso i næsen igen ).

8 ohm og 16 kg

Bør nydes sammen med Gas`3 

Pæne men den ene membram har spor efter noget sprat, men det har selvfølgelig ikke indflydelse på lyden.

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Henrik Jørgensen | Svar 28.12.2016 22:06

Hvor jeg dog ville ønske jeg havde pladsen til igen at eje et sæt gravide pinviner de er savnet og var et perfekt match med Hafler DH100 og DH220 for-og eff

johnhansen | Svar 17.02.2016 20:45

ej at forgllemme super servic når der handeles,godt gået helt sikker vil jeg benytte mig af Hi-Fi Genbrug igen.

john hansen | Svar 17.02.2016 20:42

har lige købt jbl l26 samt rega pic up det spiller simpelhen som en drøm har fået ny lyd i min plader.men hold k------ hvor L26 spiller mam mam mia.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.12 | 21:27

Dejligt at der er et sted hvor der sættes pris på perler fra engang hvor tingene blev lavet med omhu

...
04.12 | 17:50

super cool

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
Du kan lide denne side