FORSTÆRKER II

Denon PMA-655R Integreret forstærker

Denon PMA-655R 2005

I 2005 var phonoindgangen fjernet på de fleste integrerede forstærkere, men denne velholdte Denon har en rigtig fin MM-indgang og de 2x50 watt giver kraft nok til at sparke liv i selv højttalere der kræver lidt power for at " synge ". Der er mulighed for at tage forforstærkerdelen ud, hvis man har behov for at sætte en anden effektforstærker til.

5 øvrige indgange 

Original fjernbetjening

Der er brugt fine komponenter og jeg synes at den spiller livligt, dynamisk og med stor musikalitet og Denons produkter jo som altid præget af stor grundighed og akkuratesse.

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI  

LUXMAN L-120A INTEGRERET FORSTÆRKER

Luxman L-120A

Den æstetiske nydelse af 80èrnes hi-fi var ikke et tema der ofte blev diskuteret mellem mændene i de pastelfarvede Lacoste trøjer med overskæg. Nydelsen var til at overse, for hi-tech var sagen og næsten alle apparater så ens ud med farvede plastknapper , skydekontroller og mærkelige indgangsvælgere. Næsten, for så var der også Luxmans L-120A, der ,sammen med søsteren L-116A, med sin enkle, kølige æstetik var et befriende bud på et look der både pegede frem og tilbage.

Modellen er ganske eftertragtet idag og det er selvfølgelig ikke kun på grund af udsèendet, men teknikken lever til fulde op til designet. 

Masser af rå kraft med godt tag i bassen

Fin Riaa ( MM + MC & High output MC )

Alt hvad man næsten kan tænke sig i kontroller inc. et subsonisk filter

Trods sit kølige udtryk, synes jeg at lyden er behagelig og ganske musikalsk 

Pæn og velholdt

2400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Marantz PM80 Integreret forstærker

Marantz PM80 1992

I hi-fi kredse har det næsten altid været sådan at rør var det ypperste, Klasse A det næstbedste mens almindelige " transistorforstærkere kom på 3.pladsen.  Jeg er blevet rigtig begejstret for denne Marantz-perle, der kan tilbyde både Klasse A- og almindelig transistordrift.

Udover masser af muskler ( 2x100 watt eller 2x20 watt i klasse A ) har denne pæne og meget vellydende integrerede forstærker rigtig mange fine ting at tilbyde:

Rigtig fin RIAA med både MM & MC

8!! Indgange: tuner, CD, AUX, Processor & 3 X tape, så her kan der sættes 4 spolebåndoptagere til.  Sådan! 

PM80 er i min optik en rigtig kult forstærker, der skiller sig ud i et produktionsforløb af ret ordinære apparater fra Marantz op igennem 90èrne. 

Små brugsspor

4000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Nikko NA-500 II Integreret forstærker

Som altid med Audioscans Nikko er der her tale om en særdeles vellydende og velbygget forstærker. Køber man en eks. NAD RIAA i hi-fiKlubben skal man af med ca. 1000,- kr., og få en glimrende phonoforstærker. For blot en smule mere, kan man erverve sig en mindst lige så god RIAA og få en rigtig fin forstærker på 2x40 watt med oven i købet. Nok en tanke værd!

Nikkos produkter var meget meget vellykkede i 70èrne, men tabte aldrig sporet op igennem 80èrne, hvor der også kom en lang række af rigtig fine apparater der som denne leverer kraftfuld, varm og dynamisk lyd.  

Brugsspor 

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Rotel RA-870 Integreret forstærker

Rotel RA-870

" Value for money "!

Rotels forstærkere har generelt været meget roste i alverdens fagblade og det med god grund. Gode komponenter, solidt bygget, ikke noget fis med mærkværdige tonekontroller der kun bliver brugt når maskinen skal renses hver 20ende år. Ren rå motorkraft med en rigtig vellydende RIAA med MM og MC.

Små brugsspor. 

2500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Thule Spirit IA100 & Spirit CD100

Anders Thule er en konstruktør der står respekt omkring. Et af disse " genier " vort lille land har fostret, som gør store Hi-Fi lande som Japan og USA dybt misundelige. Thule Audio eksisterer desværre ikke længere, men så er det da godt, at man kan erhverve sig denne forstærker og CD-afspiller der oser af kvalitet. Tungt, velkonstrueret, kraftfuldt, dynamisk og seriøst. Amerikanerne siger " No nonsens " Oversat betyder det " ikke noget pis " med sådan et Thulesæt. Der er ikke mange oplysninger at hente på nettet om Thules enkelte modeller og jeg kan ikke komme et årstal nærmere end omkring årtusindskiftet, hvor firmaet virkelig var ved at komme op i gear.

Sættet er fra den tid, hvor næsten ingen havde fantasi til at forestille sig, at der igen blev brug for en Phonoindgang. Det gjorde der, men det er jo en helt anden historie og da sættet kun sælges samlet og hvis pladespilleren skal være en del af set-upèt, kan jeg da anbefale en NAD PP fra HI-Fi klubben eller en af Regas RIAAèr. Så er man igang.

Rigtig pæn stand

Der medfølger Philips fjernbetjening

1 sæt korte Audioquest signalkabler medfølger  

5000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Yamaha AX-496 Integreret forstærker

Yamaha AX-496

Her er der masser af kraft til rådighed og de 2x85 watt vil være nok til de fleste. Det eneste jeg savner på denne velholdte japaner, er et low- eller subsonisk filter og så fjernbetjeningen der ikke er der.

Fin RIAA (MM) + 5 øvrige indgange

Få brugsspor

1600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
03.12 | 19:42

Min datter har fået en Lenco pladespiller i palisander. Har du et forslag til en forstærker og et par højttalere dertil.

...
Du kan lide denne side