GULVHØJTTALER

Dali 104

Dali 104

Sæt Dali 104 sammen med et anlæg i den helt billige ende og det lyder fint. Par dem med NAD og Rega og det lyder formidabelt. Lad dem få lov til at arbejde sammen med topgrej eller måske high-end og man har svært ved at tro at de næsten ikke kostede noget særligt i sin tid i hi-fiklubben. Som sine søstre Dali 102 og 103 er det bare meget vellykkede konstruktioner, der selvfølgelig også solgtes i læssevis og var med til at cementere Dali`s ry som fine højttalerkonstruktører.

Der er mange til salg i Den Blå Avis, men ofte noget medtagne. Dette sæt ( inc. fronter ) er i rigtig flot stand og har jo gummikanter, så der ikke løber ekstra omkostninger på.

Sort ask

HxBxD: 85x21x28

1400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

                Alle priser er sætpriser 

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET 

System Audio SA-1050

System Audio SA-1050

Jeg har haft og har nogle sæt af Ole Witthøfts små fine konstruktioner, som jeg generelt er meget begejstret for og har haft gulvhøjttaleren 1130 inde i huset flere gange. En højttaler, der bestyrkede det gode indtryk fra de " små ". Da disse 1050 kommer i huset er de fyldt med sand i bunden og lyder rigtig rigtig godt. Så godt at jeg tænker: Lad os nu lige høre hvad de kan. Ind på det store anlæg og JØSSES!!!!! Stoort lydbillede, kraftfuldt med masser af dynamik og meget meget musikalske.Det vidner altså om en god konstruktion når et sæt bare følger med op.

HxBxD: 98x16,5x 24,5

Brugsspor  

2400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

DALI Royal Tower

DALI Royal Tower

Dali  begik en lille genistreg da de skabte den lille Dali Royal Menuet, for sjældent har så lille en højttaler spillet så stort. I dag lever den videre i Mentor Menuet, der er en af de mest roste danske højttalere i mange år. En gulvudgave var efterspurgt i mange år og DALI bøjede sig for presset og skabte en af mine favoritter, nemlig DALI ROYAL TOWER der trods sine forholdsvis beskedne ydre mål er et umådeligt behageligt bekendskab. Dynamisk, musikalsk, blød og glat som silke. Meeeen! SORT SOM NATTEN OG SKRAMMET SOM KATTEN. Sættet har mildt sagt brugsspor, mangler fronter og  guderne må vide hvad de har oplevet. Teknisk er alt heldigvis som det skal være og prisen er selvfølgelig derefter.

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

KEF Q80

KEF Q80

Det sidste blad i trekløveret er disse meget velspillende englændere, der ligeledes har været en tur inde og spille på fars anlæg i en uges tid. Det har de gjort så godt at jeg på intet tidspunkt har syntes at der manglede noget. Om musikken har været Chicagoblues, Dødens triumf eller MØ har det bare flydt med sprød, dynamisk og kontrolleret lyd og det er en meget dejlig højttaler  

HxBxD: 85x25x28

2200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

F3/Lyd Focus

Ole Klifoth er manden der gennem tiderne, og i hvertfald i 80èrne, stod bag ved mange nyskabende højttalere med innovative løsninger, for at skabe lyd af en anden verden. Man kan jo nævne Trapez, Onken Focal, Sonos og denne vidunderlige ( Hov, hvad var det for et ord der lige sneg sig ind her )( Undskyld til min nordjydske mor ) og højest usædvanlige højttaler fra 80èrne.

Stor i størrelse og stor i lyd. Hi-fi-bladene skrev at  man havde fået det maksimale man kunne få ud af en to-vejs konstruktion og det er en uhyre dynamisk og meget meget velspillende højttaler med seriøse enheder og spændende konstruktion.

Højttalerne bliver leveret med nyt filt i stedet for det skum de oprindelig var beklædt med på  forsiden. Filt er ankommet og venter på montering

Der medfølger  2 pænt lange kraftige kabler med XLR-stik.

Originale spikes

Kopi af test fra HI-FI & Elektronik kan rekvireres.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side