GULVHØJTTALER

                Alle priser er sætpriser 

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET 

System Audio SA-1130 ( RESERVERET )

System Audio SA-1130 1998

Synes du, som jeg, at det var temmelig smart af Ole Witthøfts System Audio, der tilbage i halvfemserne, at satse på gulvhøjttalere der ikke var bredere end  en CD, så er der her et sæt af slagsen.

Målene er hxbxd: 97x13x20 og 9kg. Vægten kan forøges ved at fylde ovntørret sand i det ekstra kammer i bunden og forøge det i forvejen meget fine stereoperspektiv og selvfølgelig dæmpe resonanser.

Witthøfts små højttalere taler mange i branchen om, som små musikalske perler og SA-1130 føjer sig pænt ind i rækken af vellykkede konstruktioner fra System Audios side. Min datter har et sæt og jeg har mange gange forsøgt at overtale hende til at skift dem ud med væsentlig dyrere og bedre højttalere, men NEJ!

Sæt dem sammen med en Marantz 2215 receiver og spil Jazz med saxophoner og smooth hi-hat. Jøsses!

Små brugsspor  

Rosewood med fod

1400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

F3/Lyd Focus

Ole Klifoth er manden der gennem tiderne, og i hvertfald i 80èrne, stod bag ved mange nyskabende højttalere med innovative løsninger, for at skabe lyd af en anden verden. Man kan jo nævne Trapez, Onken Focal, Sonos og denne vidunderlige ( Hov, hvad var det for et ord der lige sneg sig ind her )( Undskyld til min nordjydske mor ) og højest usædvanlige højttaler fra 80èrne.

Stor i størrelse og stor i lyd. Hi-fi-bladene skrev at  man havde fået det maksimale man kunne få ud af en to-vejs konstruktion og det er en uhyre dynamisk og meget meget velspillende højttaler med seriøse enheder og spændende konstruktion.

Højttalerne bliver leveret med nyt filt i stedet for det skum de oprindelig var beklædt med på  forsiden. Filt er ankommet og venter på montering

Der medfølger  2 pænt lange kraftige kabler med XLR-stik.

Originale spikes

Kopi af test fra HI-FI & Elektronik kan rekvireres.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side