HVORFOR BRUGT

Når du køber brugt, får du først og fremmest mere lyd for pengene. 

Forholdet mellem pris og kvalitet i brugt udstyr er helt klart til fordel for købere, der ønsker seriøst kvalitetsgrej med markant design og brug af kvalitetskomponenter. I dag er udbuddet af forretninger der sælger seriøst hi-fi forsvindende lille og alternativet til at falde for fristelsen til at investere i noget useriøst grej fra Brugsen eller Føtex er at rejse til de større byer og handle eller købe brugt.

Hos www.hifigenbrug.dk er alt testet i flere dage og man er sikret mod overraskelser via vores garantiordning. Vores ombytnings- og fortrydelsesret giver køber en sikkerhed for at få det rigtige grej der passer til ønsker og behov. 

Du er som handlende hos www.hifigenbrug.dk med til at sikre at vores miljø lider lidt mindre overlast. Det er chokerende at se hvad der ryger ud som elektronisk skrot på vore genbrugspladser og  et brugtkøb sparer  på resourcerne til transport og materialer.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kennet Damm | Svar 24.05.2018 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

Karsten Nielsen | Svar 07.12.2015 02:51

fedt der er nogen der værner om noget godt og gammel kram

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side