KØBSVILKÅR

3 mdr. fuld garanti mod funktionsfejl.

Alle enheder er funktionstestede og har spillet flere dage før de bliver sat til salg. Garantien træder i kraft, hvis apparaterne har været brugt efter hensigten, hvilket vil sige at det forudsættes at der ikke er foretaget tekniske indgreb af nogen art. 

30 dages ombytningsret

For at sikre at vores kunder får den lyd den lyd de håber på gives der mulighed for at ombytte inden for en periode af 30 dage fra købsdato. Køber står for transport med mindre andet aftales. Ombytningsretten forudsætter at varen tilbageleveres i nøjagtig samme stand som ved købet.

 

14 dages fortrydelsesret

Der gives mulighed for at returnere varen i en periode på 14 dage efter salgsdato. Køber står for alle omkostninger i forbindelse med fragt med mindre andet aftales.Fortrydelsesretten forudsætter at varen tilbageleveres i nøjagtig samme stand som ved købet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 15:30

Jeg har arvet et par beovox s60 efter mine forældre. Den ene højtaler skraller, laver du også rep eller skaffer dele hjem
Mvh leif

...
16.03 | 10:04

Hej. Jeg har set de fine Trapez højttalere du har til salg, og vil gerne vide, hvad det er for noget filt de er beklædt med, da jeg har fundet sådan et sæt også

...
12.03 | 20:01

har en Dac 3 Cambridge. Den snerrer i et eller begge af de små relæer når der er signal på, (optisk og cd og dat) - spiller ikke.
Er det en fejl du kender?

...
12.03 | 15:22

Hej,

Hvad tænker du om din NAD C320 kombineret med en NAD PP2e?

Vil det være at foretrække fremfor en ny NAD C316 v2?

Vh

Lars

...
Du kan lide denne side