KØBSVILKÅR

3 mdr. fuld garanti mod funktionsfejl.

Alle enheder er funktionstestede og har spillet flere dage før de bliver sat til salg. Garantien træder i kraft, hvis apparaterne har været brugt efter hensigten, hvilket vil sige at det forudsættes at der ikke er foretaget tekniske indgreb af nogen art. 

30 dages ombytningsret

For at sikre at vores kunder får den lyd den lyd de håber på gives der mulighed for at ombytte inden for en periode af 30 dage fra købsdato. Køber står for transport med mindre andet aftales. Ombytningsretten forudsætter at varen tilbageleveres i nøjagtig samme stand som ved købet.

 

14 dages fortrydelsesret

Der gives mulighed for at returnere varen i en periode på 14 dage efter salgsdato. Køber står for alle omkostninger i forbindelse med fragt med mindre andet aftales.Fortrydelsesretten forudsætter at varen tilbageleveres i nøjagtig samme stand som ved købet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
03.12 | 19:42

Min datter har fået en Lenco pladespiller i palisander. Har du et forslag til en forstærker og et par højttalere dertil.

...
Du kan lide denne side