EFFEKT & FORFORSTÆRKER

NAD 1130 Forforstærker

NAD 1130

NAD`s  kolossale succès på verdensplan hænger uløseligt sammen det attraktive pris/kvalitetsforhold, hvor størstedelen af produktionsomkostningerne er brugt på den del, der har med lyden at gøre og der så er sparet på knapper o.lign. Denne formel har placeret NAD i Hi-Fi superligaen! Basta! 

Denne 1130 er en rigtig fin forforstærker med NAD`s sædvanligt fine RIAA  ( MM & MC ) med Impedanstilpasning og 4 øvrige indgange.

Low filter ( brug det når du spiller plader )  

Brugsspor på dæksel, ellers meget velholdt

1400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Rotel RC-870 Forforstærker & RB-870BX Effektforstærker

Rotel RB-870BX & Rotel RC-870 ca. 1990

På mange måder ligner Rotels udviklingshistorie NAD`s. Det er nogen gange svært at se hvor udvikling og produktion foregår og sammenblandingen af britisk og japansk indflydelse kan være noget forvirrende. Meen! Heldigvis er alt jo til gavn for brugerne, hvor vi har mulighed for at få endog rigtig fin lyd til en behersket pris.

NAD og Rotel har et langt styke hen ad vejen samme filosofi: Det der betyder noget, er lyden, så skidt med knapper og frontplader. På det her fine sæt er alt overflødigt som tonekontroller og diverse filtre fjernet og kun det basalt lydmæssige er tilbage, hvor en rigtig fin RIAA (MM & MC) anbefaler sig.

Effektforstærkeren har beskyttelseskredsløb og mulighed for brokobling. En løsning på mere effekt, som en del har puslet med. Det er også fint og det er til at finde en effekt mere til en overkommelig pris.

Men VIGTIGT!!!        

Effektforstærkens angivelse om de tilsluttede højttaleres impedans hedder mindst 8 ohm og brokoblet mindst 16 ohm. Det skal respekteres. Den har det ikke godt med højttalere med lavere impedans. Det er nu ellers ikke for at de 2x60 watt der er til rådighed, er i underkanten. Bestemt ikke, men motorkraft har jo alle dage tiltrukket, især den mandlige del af hi-fi køberne.

Det er et sæt der leverer kraft og styr på tingene, er velbygget, veldimensioneret og ja, i det hele taget, et behageligt bekendtskab. 

Mindre brugsspor

2800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Yamaha CX-2 & MX-2 Forfor- & effektforstærker

Yamaha CX-2 & MX-2

Dette sæt er , sammen med søstersættet CX-1 & MX-1, Yamahas sidste satsning på et for- og effektforstærkersæt i den absolutte topklasse og alle sejl blev sat til for at slutte effektfuldt af. Alene vægten pa MX-2 ( 19,5 kg ) siger lidt om kvaliteten i dette supersæt, der hvad angår tekniske lækkerier, er i den absolutte top.

Heldigvis lever sættet musikalsk op til den fine ingeniørkunst. En fremragende RIAA, en ubesværet evne til at trække meget tungtdrevne højttalere, masser af linieindgange ( 7 stk. ), elegant udformning og fjernbetjening tydeliggør at Yamaha er en af de ypperligste komponenter for god lyd og fornem ingeniørkunnen fra Japan.

Sættet er iøvrigt identisk med storebroderen udover lidt færre watt og mangelen på videoindgange på det store sæt.

Export only

Hysterisk velholdt  

8000,-

BRUGT KVALlTETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Sugden P28 Effektforstærker

Sugden P28 1988

Kultforstærker, der lydmæssigt bedst kan sammenlignes med rødvin der trækker tykke striber ned af glasset, modne kvinder med ynde, sødme og krop.  Denne håndlavede klasse A-forstærker på 2x50 watt spiller med krop, varme, dynamik og er først og fremmest musikalsk i et omfang som kun meget få velllykkede billigere eksemplarer og dyrt  dyrt grej formår. Der er ganske mange kræfter til rådighed og med højttalere med en rimelig driftseffekt, kan P28 trække de fleste  helt ubesværet og med største lethed.

1 sæt højttalerterminaler 

Rigtig flot stand med få brugsspor

3000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Cambridge P500 Effektforstærker

Cambridge P500

" Value for money ".

Konceptet med at konstruere i England og samle i østen har gjort Cambridge til en vigtig spiller på det marked, der tilbyder engelsk vellyd til få penge. Her er 2 x 65 watt til rådighed med en sprød,klar mellemtone/diskant og en kontrolleret bas, der gør at 500èren f.eks. kan være et glimrende supplement til NAD 3020, ( der er det set-up, der spiller mens dette skrives ). Spillet på Cambridge CD6, kan man meget meget tydeligt høre hvordan hjemmerullede cigaretter og en daglig kop kaffe skaber en stemme, der ikke fås bedre i vores del af verden.

Ole Friis: Mr. Nogood ( Kick kickcd 30 ) Køb den, hvis du kan finde den!

Van Morrison: Moondance og Mr. Nogood skal smides ned i kisten engang.

Velholdt eksemplar

to sæt terminaler, forberedt til bi-amping

Jøsses, hvor det spiller!! " Heart attack and wine "

1800,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

LC Audio - The End Version 3.1

LC Audio - The End 3.1 1996

Mindst 2000 er der solgt af denne legende indenfor selvbyg i high-endklassen. Besøg LC Audio`s hjemmeside og få et indtryk af professionalitet og seriøsitet. Der er ikke megen info på nettet om modellen, måske fordi at den kunne bygges i forskellige typer, hvor jeg mener, at denne er 2 x 120 watt i stereo. Om kabinettet var en del af byggesættet, ved jeg ikke, men mon ikke, for det er lige så flot udført, som var det kommet fra en amerikansk producent af en super effektforstærker fra 90èrne. Om lyden kan man sige at forstærkeren afslører kvaliteten af det øvrige anlæg. Her bliver ikke lagt noget til eller trukket noget fra.

Rigtig gode terminaler, der kan tage meget kraftige kabler.

Det er en meget meget dejlig maskine i den absolutte top!!

4000,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD 2100PE Monitor series Effektforstærker

NAD 2100PE 1990-91

Som altid er NAD garanti for strømstærke forstærkere der lyder langt større end de i virkeligheden er og denne 50 wattèr leverer saft og kraft med rigtig godt greb om bassen der bliver spillet stramt og fast. Diskant og mellemtone er detaljeret og dynamisk.

2 sæt højttalere

Brugsspor

Made in Taiwan 

1500,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET 

 

NAD 2150 Effektforstærker

NAD 2150 Effektforstærker 1982-84

Solid og velspillende effektforstærker fra NAD`s rigtig gode periode i starten af 80èrne, hvor effektdelen blev brugt i den klassiske 3150.

Mulighed for brokobling

Soft clipping

Meget flot stand 

1500,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Bent Johansen | Svar 11.10.2016 11.27

fed side du har

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 15:30

Jeg har arvet et par beovox s60 efter mine forældre. Den ene højtaler skraller, laver du også rep eller skaffer dele hjem
Mvh leif

...
16.03 | 10:04

Hej. Jeg har set de fine Trapez højttalere du har til salg, og vil gerne vide, hvad det er for noget filt de er beklædt med, da jeg har fundet sådan et sæt også

...
12.03 | 20:01

har en Dac 3 Cambridge. Den snerrer i et eller begge af de små relæer når der er signal på, (optisk og cd og dat) - spiller ikke.
Er det en fejl du kender?

...
12.03 | 15:22

Hej,

Hvad tænker du om din NAD C320 kombineret med en NAD PP2e?

Vil det være at foretrække fremfor en ny NAD C316 v2?

Vh

Lars

...
Du kan lide denne side