Hovedtlf.-enheder equaliz.

Reol til LPèr

Reol til LPèr

I " de gode gamle dage " kunne man køre ud til Tuborgdepotet på Grønløkkevej i Odense og købe ølkassser i træ til opbevaring af sine LPèr. De kostede 10kr./stk., så det var jo til at have med at gøre, men det kan man jo selvfølgelig ikke mere. Kasserne har i en kort periode været " the hot shit " og kostede helt op til 300,-/stk. Det er ikke helt let at finde en måde at opbevare pladerne, der jo har det med at øges i antal, på med mindre at man bruger Trævarefabrikkernes udmærkede kasser i rå birk eller måske en Montanareol. Alternativet kan måske være at gøre en dyd af nødvendigheden og bruge en reol, der vel engang har stået på et kontor har indeholdt ringbind med debet og kredit. Den er som skabt til pladernes dimensioner.

Reolen er fineret på bagsiden og kan indeholde i omegnen af ca. 125 plader i hvert af de 6 rum.

Pæn og nydelig stand med mulighed for at justere højde på benene og har flytbare hylder

Mål: HxBxD: 129x116x32

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Tara Labs SA-OF8N

Tara Labs SA-OF8N

På kablerne står " Prism Omni 2 - Speaker cable by Tara Labs, inc - SA-OF8N Copper Trio Design Conductor SVPE Dielectric " That all, folks! Gå selv på nettet og find info om dette velholdte kabel.  Korerne er stive, så nogle gode bananstik vil lette monteringen.

2 x 4m

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Beyer DT100

Beyer DT100 Dynamisk hovedtelefon

Beyer DT100 er et professionelt sæt hovedtelefoner der selvfølgelig på grund af lyden er brugt i studierne, men også fordi det er nemt at udskifte dele, hvis noget skulle gå i stykker. Sættet er yderst behageligt at bære og er jo også skabt til at være på hovedet i mange timer. Lyden er klar, ren og uden fremhævning af et bestemt frekvensområde, altså en rigtig monitorhovedtelefon.  

Flot flot stand  i original indpakning

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Fona IC-520A

Fona IC-520A eller Pioneer SE-L40 (1974 )

" De er så flinke hos Fona " var et reklameslogan fra 70èrne, der holdt sit indtog i det danske dagligdagssprog og flinke, det var de, for det lykkedes Fona at købe OEM-produkter hos ofte japanske producenter(  Denon og Pioneer f.eks.) til meget lave priser og så sælge dem i DK under navnet " FONA ". Det er jo helt normal praksis og ikke noget galt i det. Det er også historien om disse ret seje hovedtelefoner, der både er ganske velholdte og vellydende fra de gyldne år i 70èrne. Det er et sæt Pioneer SE-L40, der var et sæt der befandt sig lige under Pioneers topmodeller.

Så komplementer dit cool Pioneer setup, der kunne bestå af:

Pioneer SA-700 + et sæt CS-F51 højttalere!!

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Stax SR-40 & SRD-4

Stax SR-40 & SRD-4 Hovedtelefon med adaptor

Specielt Stax topmodel " Lambda " går for at være det ypperste, man kan erhverve sig, hvis ønsket er lyd i den absolutte topklasse i hovedtelefonerne. Lambdaèrne er stadig meget efterspurgte og også ganske dyre, men vejen dertil kan måske gå over en SR-40, der teknisk ikke er en electrostat som Lambdaen, men en slags hybrid ( læs electret ). Her blev jeg lige koblet af, rent teknisk, men det jeg kan, er at lytte og Stax-navnet er ikke kun garant for soul i absolut topklasse, men også for hovedtelefonlyd i topklasse.

Onsdag aften: Whiskyèn fra Ærø er skænket op med is, måske en rest Othellolagkage, konen er til porcelænsmaling, ungerne til Badminton. Fred og ro! Nu skal der lyttes på de nyindkøbte STAX SR-40.  Leonard Cohen: Old ideas på CD og savage Rose: Dødens triumf på vinyl ( altså dobbelt-LPèn ) er fundet frem.

Jøsses!!!  

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Pioneer SE-205

Pioneer SE-205 Hovedtelefon (1975)

Har du fået købt en cool Pioneer receiver fra midthalvfjerdserne og måske en Pioneer PL12D pladespiller og fået sat sættet op på Montanareolen, men synes at der mangler lige den sidste grad af autencitet, så er det denne lukkede hovedtelefon, der med en spiralforlængerledning  lidt skødesløst placeret ovenpå receiveren, lige giver prikken over ièt.  

De er velholdte , spiller fint og det er ikke helt så let at finde disse headphones fra halvfjerdserne længere

500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Panasonic TE972

Panasonic Audio timer TE972

Tag med på et trip til ( nej, ikke det mellemste østen ), men tilbage til den tid, hvor det var vigtigt at få optaget " Rock-live " på P3 torsdag aften og var man ikke hjemme, var  muligheden at sætte kassettebåndoptageren til at optage på ordre fra denne yderste velholdte timer fra Panasonic.

Jeg har 2 stk. med lidt forskellig chassisfarve  

800,-/stk.

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side