Hovedtlf.-enheder equaliz.

Audio Magic Production
Audio Magic Production
Audio Magic Production

Audio Magic Production

Sædvanlig lækker kvalitet fra Danske Audio Magic Production, der jo bare står urokkelig fast.

HxBxD: 65x60x53

Største mellemrum: 24

Mindste mellemrum: 10,5

Pæn stand med små brugsspor

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-HI MED SJÆL OG GARANTI

1 sæt IMG/Stageline SP-38/300Pro 15" Woofer
1 sæt IMG/Stageline SP-38/300Pro 15" Woofer

1 sæt IMG/Stageline SP-38/300Pro 15" Woofer

15" basserne ankom til huset som erstatningsenheder i et sæt JBL 4333B, hvor de fungerede og spillede rigtig fint. Det lykkedes mig at finde et sæt JBL basser og så passer tingene sammen. Flot flot stand på disse kæmper, der ikke længere er i produktion i denne udformning.

1500,-/stk.

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

1 stk B&W TZ26
Måler 5,8 Ohm
400,-
B&W DW200/4
1 stk. Flot stand måler 3,5 Ohm
Har siddet i B&W DM4
500,-
B&W DW 200/4
Beyer DT100

Beyer DT100 Dynamisk hovedtelefon

Beyer DT100 er et professionelt sæt hovedtelefoner der selvfølgelig på grund af lyden er brugt i studierne, men også fordi det er nemt at udskifte dele, hvis noget skulle gå i stykker. Sættet er yderst behageligt at bære og er jo også skabt til at være på hovedet i mange timer. Lyden er klar, ren og uden fremhævning af et bestemt frekvensområde, altså en rigtig monitorhovedtelefon.  

Flot flot stand  i original indpakning

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

AKG D707C

AKG Dynamisk mikrofon ca. 1968-1972

Studiegrej og DJ  er jo som sagt andre steder ikke min verden og jeg ved ikke voldsomt meget mere om denne mikrofon, end jeg kan læse mig til på nettet, hvor lyden bliver omtalt som åben og  varm. Den virker, er ret pæn og med jack-stik med 4m ledning.

800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Fona IC-520A

Fona IC-520A eller Pioneer SE-L40 (1974 )

" De er så flinke hos Fona " var et reklameslogan fra 70èrne, der holdt sit indtog i det danske dagligdagssprog og flinke, det var de, for det lykkedes Fona at købe OEM-produkter hos ofte japanske producenter(  Denon og Pioneer f.eks.) til meget lave priser og så sælge dem i DK under navnet " FONA ". Det er jo helt normal praksis og ikke noget galt i det. Det er også historien om disse ret seje hovedtelefoner, der både er ganske velholdte og vellydende fra de gyldne år i 70èrne. Det er et sæt Pioneer SE-L40, der var et sæt der befandt sig lige under Pioneers topmodeller.

Så komplementer dit cool Pioneer setup, der kunne bestå af:

Pioneer SA-700 + et sæt CS-F51 højttalere!!

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

B&O MD8

B&O MD8 Dynamisk mikrofon

Meget meget smuk og stilren dynamisk mikrofon fra B&O. Mikrofoner er mildt sagt ikke min spidskompetance, men denne sjældne " klassiker " fra midttresserne skulle angiveligt være en rigtig fin mikrofon til tromme og guitar.

3- polet  din-stik  

3m ledning

600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Coral Beta 8
Coral Beta 8
Coral Beta 8
CoraL Beta 8

Coral Beta 8

Det kan være svært nok at finde et sæt meget slidte Coral Beta 8, men her er muligheden for " Once in a lifetime " at få et sæt ubrugte og selvfølgelig som nye af verdens bedste fuldtoneenhed.

Som det kan ses af billederne er der ikke mærker efter brug og begge måler 8,5 Ohm. Retur- og ombytningsret gælder kun ved returnering i nøjagtig samme stand ( d.vs. uden mærker af iskruning )

8000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Stax SR-40 & SRD-4

Stax SR-40 & SRD-4 Hovedtelefon med adaptor

Specielt Stax topmodel " Lambda " går for at være det ypperste, man kan erhverve sig, hvis ønsket er lyd i den absolutte topklasse i hovedtelefonerne. Lambdaèrne er stadig meget efterspurgte og også ganske dyre, men vejen dertil kan måske gå over en SR-40, der teknisk ikke er en electrostat som Lambdaen, men en slags hybrid ( læs electret ). Her blev jeg lige koblet af, rent teknisk, men det jeg kan, er at lytte og Stax-navnet er ikke kun garant for soul i absolut topklasse, men også for hovedtelefonlyd i topklasse.

Onsdag aften: Whiskyèn fra Ærø er skænket op med is, måske en rest Othellolagkage, konen er til porcelænsmaling, ungerne til Badminton, fred og ro. Nu skal der lyttes på de nyindkøbte STAX SR-40.  Leonard Cohen: Old ideas på CD og savage Rose: Dødens triumf på vinyl ( altså dobbelt-LPèn ) er fundet frem.

Jøsses!!!  

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Pioneer SE-205

Pioneer SE-205 Hovedtelefon (1975)

Har du fået købt en cool Pioneer receiver fra midthalvfjerdserne og måske en Pioneer PL12D pladespiller og fået sat settet op på Montanareolen, men synes at der mangler lige den sidste grad af autencitet, så er det denne lukkede hovedtelefon, der med en spiralforlængerledning  lidt skødesløst placeret ovenpå receiveren, lige giver prikken over ièt.  

De er velholdte , spiller fint og det er ikke helt så let at finde disse headphones fra halvfjerdserne længere

500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Panasonic TE972

Panasonic Audio timer TE972

Tag med på et trip til ( nej, ikke det mellemste østen ), men tilbage til den tid, hvor det var vigtigt at få optaget " Rock-live " på P3 torsdag aften og var man ikke hjemme, var  muligheden at sætte kassettebåndoptageren til at optage på ordre fra denne yderste velholdte timer fra Panasonic.

Jeg har 2 stk. med lidt forskellig chassisfarve  

800,-/stk.

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

JVC SEA-80

JVC SEA-80 Grafisk 10-bånds equalizer

Ring ikke til mig og bed om en redegørelse for virkemåde!, for jeg siger som Polle " Je`fatter aller en ski`", men det skal selvfølgelig ikke afholde nogen fra at få fornøjelse af denne særdeles velholdte JVC-equalizer, der er købt på Thule basen i 1980. Når jeg ser det andet Top-Pioneer udstyr jeg fik med i samme køb, så må det være den bedste, der var at få deroppe på det tidspunkt.

indgang for mikrofon   

Pink noise  for begge kanaler

2300,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

SONY SEH-310

SONY SEH-310 EQUALIZER

Seriøs 9-bånds equalizer med variabel microfonindgang og echo, tape 1, 2 .

Pæn stand med få brugsspor. 

Mål:hxbxd: 6x43x30

1000,- 

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
Du kan lide denne side