MUSIKMØBLER - EQUALIZER - SUBWOOF

Fona IC-520A eller Pioneer SE-L40 (1974 )

B&O MD8

B&O MD8 Dynamisk mikrofon

Meget meget smuk og stilren dynamisk mikrofon fra B&O. Mikrofoner er mildt sagt ikke min spidskompetance, men denne sjældne " klassiker " fra midttresserne skulle angiveligt være en rigtig fin mikrofon til tromme og guitar.

3 poler din-stik  

3m ledning

600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Fona IC-520A

Fona IC-520A eller Pioneer SE-L40 (1974 )

" De er så flinke hos Fona " var et reklameslogan fra 70èrne der holdt sit indtog i det danske dagligdagssprog

 

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Coral Beta 8

Det kan være svært nok at finde et sæt meget slidte Coral Beta 8, men her er muligheden for " Once in a lifetime " at få et sæt ubrugte og selvfølgelig som nye af verdens bedste fuldtoneenhed.

Som det kan ses af billederne er der ikke mærker efter brug og begge måler 8,5 Ohm. Retur- og ombytningsret gælder kun ved returnering i nøjagtig samme stand ( d.vs. uden mærker af iskruning )

8000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Stax SR-40 & SRD-4

Stax SR-40 & SRD-4 Hovedtelefon med adaptor

Specielt Stax topmodel " Lambda " går for at være det ypperste, man kan erhverve sig, hvis ønsket er lyd i den absolutte topklasse i hovedtelefonerne. Lambdaèn er stadig meget efterspurgt og også ganske dyr, men vejen dertil kan måske gå over en SR-40, der teknisk ikke er en electrostat som Lambdaen, men en slags hybrid ( læs electret ). Her blev jeg lige koblet af, rent teknisk, men det jeg kan, er at lytte og Stax-navnet er ikke kun garant for soul i absolut topklasse, men også for hovedtelefonlyd i topklasse.

Onsdag aften: Whiskyèn fra Ærø er skænket op med is, måske en rest Othellolagkage, konen er til porcelænsmaling, ungerne til Badminton, fred og ro. Nu skal der lyttes på de nyindkøbte STAX SR-40.  Leonard Cohen: Old ideas på CD og savage Rose: Dødens triumf på vinyl ( altså dobbelt-LPèn ) er fundet frem.

Jøsses!!!  

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Pioneer SE-205

Pioneer SE-205 Hovedtelefon (1975)

Har du fået købt en cool Pioneer receiver fra midthalvfjerdserne og måske en Pioneer PL12D pladespiller og fået sat settet op på Montanareolen, men synes at der mangler lige den sidste grad af autencitet, så er det denne lukkede hovedtelefon, der lidt skødesløst placeret ovenpå receiveren lige giver prikken over ièt.  

Den er velholdt , spiller fint og det er ikke helt så let at finde disse headphones fra halvfjerdserne længere

500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Panasonic TE972

Panasonic Audio timer TE972

Tag med på et trip til ( nej, ikke det mellemste østen ), men tilbage til den tid, hvor det var vigtigt at få optaget " Rock-live " på P3 torsdag aften og var man ikke hjemme, var  muligheden at sætte kassettebåndoptageren til at optage på ordre fra denne yderste velholdte timer fra Panasonic.

Jeg har 2 stk. med forskellig chassisfarve  

800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Sony L-750 Betamax

Betamax bånd

Disse yderst velholdte bånd har været opbevaret i almindeligt tørt stuemiljø og der er optaget på dem èen gang og boxe og bånd fremstår i det ydre som nye. Er der noget galt med et bånd, bytter jeg det naturligvis, og jeg har mange, hvoraf der kun er få der ikke er Sony`s fine kvalitetsbånd. Spørg! 

L-750= 195 min.

35,- /stk.

4 stk./ 100,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

JVC SEA-80

JVC SEA-80 Grafisk 10-bånds equalizer

Ring ikke til mig og bed om en redegørelse for virkemåde!, for jeg siger som Polle " Je`fatter aller en ski`", men det skal selvfølgelig ikke afholde nogen fra at få fornøjelse af denne særdeles velholdte JVC-equalizer, der er købt på Thule basen i 1980. Når jeg ser det andet Top-Pioneer udstyr jeg fik med i samme køb, så må det være den bedste, der var at få deroppe på det tidspunkt.

indgang for mikrofon   

Pink noise  for begge kanaler

2300,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

SONY SEH-310

SONY SEH-310 EQUALIZER

Seriøs 9-bånds equalizer med variabel microfonindgang og echo, tape 1, 2 .

Pæn stand med få brugsspor. 

Mål:hxbxd: 6x43x30

1000,- 

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side