MUSIKMØBLER - EQUALIZER - SUBWOOF

Stax SR-40 & SRD-4

Stax SR-40 & SRD-4 Hovedtelefon med adaptor

Specielt Stax topmodel " Lambda " går for at være det ypperste, man kan erhverve sig, hvis ønsket er lyd i den absolutte topklasse i hovedtelefonerne. Lambdaèn er stadig meget efterspurgt og også ganske dyr, men vejen dertil kan måske gå over en SR-40, der teknisk ikke er en electrostat som Lambdaen, men en slags hybrid ( læs electret ). Her blev jeg lige koblet af, rent teknisk, men det jeg kan, er at lytte og Stax-navnet er ikke kun garant for soul i absolut topklasse, men også for hovedtelefonlyd i topklasse.

Onsdag aften: Whiskyèn fra Ærø er skænket op med is, måske en rest Othellolagkage, konen er til porcelænsmaling, ungerne til Badminton, fred og ro. Nu skal der lyttes på de nyindkøbte STAX SR-40.  Leonard Cohen: Old ideas på CD og savage Rose: Dødens triumf på vinyl ( altså dobbelt-LPèn ) er fundet frem.

Jøsses!!!  

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Pioneer SE-205

Pioneer SE-205 Hovedtelefon

Disse meget velholdte, ganske vellydende og særdeles tidstypiske " hørebøffer " er et nødvendigt tilbehør, hvis man, som en hel del efterhånden, samler på japanske Pioneers fine apparater fra halvfjerdserne.

Jack-stik

Flot stand

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Panasonic Audio timer TE972

Panasonic TE972

Tag med på et trip til ( nej, ikke det mellemste østen ), men tilbage til den tid, hvor det var vigtigt at få optaget " Rock-live " på P3 torsdag aften og var man ikke hjemme, var  muligheden at sætte kassettebåndoptageren til at optage på ordre fra denne yderste velholdte timer fra Panasonic.

800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Betamax bånd

Betamax

Disse yderst velholdte bånd har været opbevaret i almindeligt tørt stuemiljø og der er optaget på dem èen gang og boxe og bånd fremstår i det ydre som nye. Er der noget galt med et bånd, bytter jeg det naturligvis, og jeg har mange, hvoraf der kun er få der ikke er Sony`s fine kvalitetsbånd. Spørg! 

L-750= 195 min.

35,- /stk.

4 stk./ 100,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

JVC SEA-80

JVC SEA-80 Grafisk 10-bånds equalizer

Ring ikke til mig og bed om en redegørelse for virkemåde!, for jeg siger som Polle " Je`fatter aller en ski`", men det skal selvfølgelig ikke afholde nogen fra at få fornøjelse af denne særdeles velholdte JVC-equalizer, der er købt på Thule basen i 1980. Når jeg ser det andet Top-Pioneer udstyr jeg fik med i samme køb, så må det være den bedste, der var at få deroppe på det tidspunkt.

indgang for mikrofon   

Pink noise  for begge kanaler

2300,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

SONY SEH-310

SONY SEH-310 EQUALIZER

Seriøs 9-bånds equalizer med variabel microfonindgang og echo, tape 1, 2 .

Pæn stand med få brugsspor. 

Mål:hxbxd: 6x43x30

1000,- 

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side