RECEIVER/ MUSIKSYSTEM

Denon D-250 System

Denon D-250 System

UTP-250 ( Forforstærker & Tuner )

UPO-250 ( Effektforstærker )

UCD-250 ( CD -Afspiller )

Alle minianlægs moder. Der er altså ikke tale om noget som helst ved disse moduler der på nogen måde står tilbage for et anlæg i maxistørrelse, tværtimod! Det er lykkedes Denon at putte ALT ned på en begrænset plads med stor succès til følge. Tyske blade gik så vidt som til at benævne anlægget som Mini High End. Det er måske lige flot nok, men en solid og kraftig effektforstærker og en tuner/forforstærker der kan deles og med alt inc. udgang til sub, gør, ( når der så oven i købet  er en CD der næsten lyder engelsk )  (læs Rega ), at anlægget fremstår som ualmindeligt helstøbt.

Nyt gummibånd i CD.

Fjernbetjening & Brugsvejledninger  

Original indpakning

Høj WAF

HXBXD: 10X27X30

2000,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Luxman R-2050
Luxman R5045

Luxman R-2050 & R-5045

Gamle hæderkronede Luxman, der startede i 1925 med at producere transformere, blev efter en succèsrig periode i Hi-Fi-verdenen solgt til Alpine i 1984. Det blev en periode med konstante økonomiske trængsler, hvor de var ved at gå konkurs flere gange. Det er selvfølgelig ikke befordrende for kreativitet og innovation at operere i et minefelt og det blev et tiår med ordentlige modellinier, men også uden den magi, der var tilstede i 70èrne og startfirserne. Og det er jo lige nøjagtig startfirserne der frembringer disse to Luxman receivere, der i dagens anledning bliver taget under et.

Begge er i omegnen af 55 watt, har en rigtig fin RIAA og er overordentligt solidt bygget. Begge har subsonisk filter, der er en rigtig god ting, hvis plader er det foretrukne. De kvitterer med et lydbillede der er præget af ro og overblik og jeg synes de lyder meget ens. 

R-2050 har bedre Højttalerterminaler end R-5045 og begge har lidt brugsspor på chassiset.

Hvis man ikke har lyst til at betale de efterhånden rigtig høje priser på de feè Luxmanmodeller fra 70èrne, er startfirserne måske perioden man skal kigge på. Designidealet skifter her og bløde linier afløses af high-tech, men kvaliteten er stadig generelt rigtig rigtig høj. 

 

Luxman R-2050

2000,-

Luxman R-5045

2000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD 7020E

NAD 7020e Receiver

NAD`s lille giant killer 3020 katapulterede ( kan man sige det? ) selskabets salgstal i slutningen af halvfjerdserne og indenfor hi-fihistorien har intet andet apparat haft så stor betydning for design af forstærkere. Det er så grunden til at NAD stadig har en " lille " ca. 20 watts forstærker på hylderne, der tror at den er meget større end den i virkeligheden er. I de mellemliggende år er modellerne kommet med forskellige bogstavvariationer og som receivere. Denne 7020 er direkte bygget over 3020 og kvitterer derfor med vellyd fra en rigtig rigtig fin RIAA og med masser af dynamik.

Velholdt 

1200,-

Jeg har også en NAD 7020I, der er en nyere udgave af ovennævnte, med de samme features,lyd og i samme fine velholdte stand. Det er her muligt at få en rigtig rigtig fin receiver for et par hundrede kroner mere end en NAD PP3-RIAA koster i HI-FI Klubben. Cool!!

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD 7020i

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD 710

NAD Receiver 710

Som sædvanlig med NAD er alt overflødigt, som fjernbetjening og RIAA ( sic! ) pillet af denne lille perle af en klassisk NAD størrelse ( ca. 20W ).  Man får så i stedet en lille kraftkarl, der tror at den er større, end den i virkeligheden er ( lidt som en Jack Russell terrier ).

Mini-Jack indgang på forsiden (play  & record)( Ipod o. lign. )

Saft og kraft 

Value for money 

Meget velholdt   

lidt svagere lys i den ene side af displayet   

Velholdt 

Køb en RIAA ( eks. NAD PP3 ) i HI-FI-klubben eller den mindste Pro-ject der begge passer rigtig fint til NAD forstærkerne.

Sæt 710èren sammen med et par gode højttalere fra Dali eller et sæt Avance Alpha 220 og inviter vennerne til battle.

1200,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

TIVOLI AUDIO MODEl ONE

TIVOLI AUDIO MODEL ONE

Det er altså bare et lækkert stykke elektronik som er klasser over en transistorradio og sagtens kan fungere som et regulært anlæg med evt. tilslutning af  Ipod eller Tivoli CD. Den har et hak på den øverste ramme.

Valnød/Beige

HXBXD: 12X21X14

800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
Du kan lide denne side