RECEIVER/ MUSIKSYSTEM

Denopn RCD-100

Denon RCD-100 CD receiver

Lige pludselig var der en japaner der tænkte at kunne man bygge en CD-afspiller ind i en forstærker, kunne man spare plads på reolen og det var der sikkert rigtig mange, der ville synes var en rigtig god idè. Det var der jo og idag er det helt almindeligt at en receiver har indbygget CD. Denne Denon RCD-100 er en af de første i rækken af velbyggede Denon CD/receivere og det er en rigtig fin spillemaskine med alle Denons normale dyder som:

Soliditet, musikalitet og et pænt design

Hvad man derimod ikke får er en phonoindgang. Her kan man ty til NAD`s PP RIAAèr, så er der et komlet anlæg, der bare lige skal have en fornuftig pladespiller, der kunne være Denon DP-15f og et sæt højttalere som DALI 104 eller Zensor 1. Alt her på hjemmesiden.

Pæn stand  

M. Original fjernbetjening RC-814

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Denon D-250 System

Denon D-250 System

UTP-250 ( Forforstærker & Tuner )

UPO-250 ( Effektforstærker )

UCD-250 ( CD -Afspiller )

Alle minianlægs moder. Der er altså ikke tale om noget som helst ved disse moduler der på nogen måde står tilbage for et anlæg i maxistørrelse, tværtimod! Det er lykkedes Denon at putte ALT ned på en begrænset plads med stor succès til følge. Tyske blade gik så vidt som til at benævne anlægget som Mini High End. Det er måske lige flot nok, men en solid og kraftig effektforstærker og en tuner/forforstærker der kan deles og med alt inc. udgang til sub, gør, ( når der så oven i købet  er en CD der næsten lyder engelsk )  (læs Rega ), at anlægget fremstår som ualmindeligt helstøbt.

Nyt gummibånd i CD.

Fjernbetjening & Brugsvejledninger  

Original indpakning

Høj WAF

HXBXD: 10X27X30

2000,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Luxman R-2050
Luxman R5045

Luxman R-2050 & R-5045

Gamle hæderkronede Luxman, der startede i 1925 med at producere transformere, blev efter en succèsrig periode i Hi-Fi-verdenen solgt til Alpine i 1984. Det blev en periode med konstante økonomiske trængsler, hvor de var ved at gå konkurs flere gange. Det er selvfølgelig ikke befordrende for kreativitet og innovation at operere i et minefelt og det blev et tiår med ordentlige modellinier, men også uden den magi, der var tilstede i 70èrne og startfirserne. Og det er jo lige nøjagtig startfirserne der frembringer disse to Luxman receivere, der i dagens anledning bliver taget under et.

Begge er i omegnen af 55 watt, har en rigtig fin RIAA og er overordentligt solidt bygget. Begge har subsonisk filter, der er en rigtig god ting, hvis plader er det foretrukne. De kvitterer med et lydbillede der er præget af ro og overblik og jeg synes de lyder meget ens. 

R-2050 har bedre Højttalerterminaler end R-5045 og begge har lidt brugsspor på chassiset.

Hvis man ikke har lyst til at betale de efterhånden rigtig høje priser på de feè Luxmanmodeller fra 70èrne, er startfirserne måske perioden man skal kigge på. Designidealet skifter her og bløde linier afløses af high-tech, men kvaliteten er stadig generelt rigtig rigtig høj. 

 

Luxman R-2050

2000,-

Luxman R-5045

2000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD Receiver 710

Som sædvanlig med NAD er alt overflødigt, som fjernbetjening og RIAA ( sic! ) pillet af denne lille perle af en klassisk NAD størrelse ( ca. 20W ).  Man får så i stedet en lille kraftkarl, der tror at den er større, end den i virkeligheden er ( lidt som en Jack Russell terrier ).

Mini-Jack indgang på forsiden (play  & record)( Ipod o. lign. )

Saft og kraft 

Value for money 

Meget velholdt   

lidt svagere lys i den ene side af displayet   

Velholdt 

Køb en RIAA ( eks. NAD PP3 ) i HI-FI-klubben eller den mindste Pro-ject der begge passer rigtig fint til NAD forstærkerne.

Sæt 710èren sammen med et par gode højttalere fra Dali eller et sæt Avance Alpha 220 og inviter vennerne til battle.

1200,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

TIVOLI AUDIO MODEl ONE

TIVOLI AUDIO MODEL ONE

Det er altså bare et lækkert stykke elektronik som er klasser over en transistorradio og sagtens kan fungere som et regulært anlæg med evt. tilslutning af  Ipod eller Tivoli CD. Den har et hak på den øverste ramme.

Valnød/Beige

HXBXD: 12X21X14

800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.12 | 21:27

Dejligt at der er et sted hvor der sættes pris på perler fra engang hvor tingene blev lavet med omhu

...
04.12 | 17:50

super cool

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
Du kan lide denne side