RECEIVER/ MUSIKSYSTEM

Denon DRA-F100 & Denon DCD-F100

Denon DRA-F100 & Denon DCD-F100

Kombi-, micro- og minianlæg har jo mange udtryk og rigtig mange af de anlæg der kom frem op igennem halvfemserne er mildt sagt ikke værd at skrive hjem om. Men der var også nogle producenter, der ikke gik på kompromis, blot fordi at pladsen var trang.  Denon har altid holdt fanen højt, når det har handlet om minianlæg og en af mine absolutte favoritter er det yderst elegante F100 sæt. Her er det hele, lidt til og meget mer`, hvilket ikke kun er en linie lånt fra " Mig & charly ", men som også fortæller det basale om dette af ydre " lille " komplette anlæg. Med komplet, så mener jeg at her er en fin følsom tuner, kraft nok med et fornuftig valg af højttalere, en rigtig vellydende CD-afspiller og som rosinen i pølseenden en rigtig fin RIAA. At det så også er et af Denons 2-3 mest vellykkede designs hvor de har ramt et udtryk der i min optik er tidløst, gør det svært at forestille sig et sted, hvor dette sæt ikke vil se cool ud. I hipster area, på Montana reolen eller i en cool lejlighed i Paris, London eller N.Y.

Mål: HxBxD: 16,5x27x26 ( begge apparater ovenpå hinanden )

Original Fjernbetjening og rigtig pæn stand

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Denopn RCD-100

Denon RCD-100 CD receiver

Lige pludselig var der en japaner der tænkte, at kunne man bygge en CD-afspiller ind i en forstærker, kunne man spare plads på reolen og det var der sikkert rigtig mange, der ville synes var en rigtig god idè. Det var der jo og idag er det helt almindeligt at en receiver har indbygget CD. Denne Denon RCD-100 er en af de første i rækken af velbyggede Denon CD/receivere og det er en rigtig fin spillemaskine med alle Denons normale dyder som:

Soliditet, musikalitet og et pænt design

Hvad man derimod ikke får er en phonoindgang. Her kan man ty til NAD`s PP RIAAèr, så er der et komlet anlæg, der bare lige skal have en fornuftig pladespiller, der kunne være Denon DP-15f og et sæt højttalere som DALI 104 eller Zensor 1. Alt her på hjemmesiden.

Pæn stand  

M. Original fjernbetjening RC-814

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Luxman R-2050 Receiver
Luxman R5045 Receiver

Luxman R-2050 & R-5045

Gamle hæderkronede Luxman, der startede i 1925 med at producere transformere, blev efter en succèsrig periode i Hi-Fi-verdenen solgt til Alpine i 1984. Det blev en periode med konstante økonomiske trængsler, hvor de var ved at gå konkurs flere gange. Det er selvfølgelig ikke befordrende for kreativitet og innovation at operere i et minefelt og det blev et tiår med ordentlige modellinier, men også uden den magi, der var tilstede i 70èrne og startfirserne. Og det er jo lige nøjagtig startfirserne der frembringer disse to Luxman receivere, der i dagens anledning bliver taget under et.

Begge er i omegnen af 55 watt, har en rigtig fin RIAA og er overordentligt solidt bygget. Begge har subsonisk filter, der er en rigtig god ting, hvis plader er det foretrukne. De kvitterer med et lydbillede der er præget af ro og overblik og jeg synes de lyder meget ens. 

R-2050 har bedre Højttalerterminaler end R-5045 og begge har lidt brugsspor på chassiset.

Hvis man ikke har lyst til at betale de efterhånden rigtig høje priser på de feè Luxmanmodeller fra 70èrne, er startfirserne måske perioden man skal kigge på. Designidealet skifter her og bløde linier afløses af high-tech, men kvaliteten er stadig generelt rigtig rigtig høj. 

 

Luxman R-2050

2000,-

Luxman R-5045

2000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD 710

NAD 710 Receiver

Som sædvanlig med NAD er alt overflødigt, som fjernbetjening og RIAA ( sic! ) pillet af denne lille perle af en klassisk NAD størrelse ( ca. 20W ).  Man får så i stedet en lille kraftkarl, der tror at den er større, end den i virkeligheden er ( lidt som en Jack Russell terrier ).

Mini-Jack indgang på forsiden (play  & record)( Ipod o. lign. )

Saft og kraft 

Value for money 

Meget velholdt   

lidt svagere lys i den ene side af displayet   

Velholdt 

Køb en RIAA ( eks. NAD PP3 ) i HI-FI-klubben eller den mindste Pro-ject der begge passer rigtig fint til NAD forstærkerne.

Sæt 710èren sammen med et par gode højttalere fra Dali eller et sæt Avance Alpha 220 og inviter vennerne til battle.

1200,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side