HELE ANLÆG

Her i kategorien vil optræde apparater der  passer sammen både lydmæssigt og æstetisk. Almindeligvis er det fra samme producent, måske endda samme serie og periode, men jeg forbeholder mig naturligvis retten til at gøre lige hvad der passer mig. Fordelen udover at få et cool sæt, er også at jeg  giver en passende rabat, når der aftages to eller flere apparater og er man usikker på at sammensætte et anlæg, kan løsningen måske findes her i kategorien.

Akai AA-1040 & SW-120S & Ap100C 

Akai AP-100C
Akai SW-120A
Akai AA-1040

Akai AA-1040 & SW-120S & Ap100C

Ikke " Back in the 80`s, where we belong " som danmarks bedste band Warm Guns sang  på " Instant schlager ", men tilbage i 70èrne hvor AKAI satte sit præg på hi-fi verdenen med  velbyggede og vellydende produkter. Pladespiller, højttalere og receiver er beskrevet i kategorierne VINTAGE PLADESPILLER,   VINTAGE HØJTTALER og  VINTAGE RECEIVER I . Det er svært at være rigtig utilfreds med noget her, hvor 2x40 watt rækker til det meste. Den har to ens phonoindgange (MM) et godt low filter, ( brug det altid ), og som i de andre Akai receivere her på hjemmesiden har vi sat LED lys i den, hvilket efter min mening hæver coolness-faktoren betydeligt.

Samlet Receiver, pladespiller og højttalere  

3500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Yamaha AX-496 & Yamaha NS-244

Yamaha AX-496
Æstetik indenfor design af forstærkere op igennem 90èrne, var et skræmmende eksempel på at alle tænkte " Vi må gøre som de andre gør " og det resulterede i sorte, til nøds blanke apparater og for de sortes vedkommende, kunne de færreste se hvilken producent og model, der var i spil, medmindre at man kom så tæt på, at det kunne læses. Kvaliteten indeni var der sjældent noget galt med når det drejede sig om apparater i mellemklassen, som denne 85 watter fra Yamaha, der jo altid har vidst, hvordan man skaber dejlige instrumenter og lydudstyr til at gengive lyden fra dem. Her er hvad der skal være, ( måske bortset fra et low filter ), lækker låge til dække af sjældent brugte funktioner og en behagelig og blød lyd med nok kræfter til det meste.
All funktioner kan betjenes på fronten, så den manglende fjernbetjening må man leve med.
Pæn stænd med yderst få brugsspor
BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI
Yamaha NS-244
Yamaha har nogle monitorhøjttalere der er højt berømmede som NS-1000.Disse NS-244 er ikke i samme klasse, men er et sæt rigtig vellydende, velholdte og med et cool look med de hvide basser. de er et glimrende match med forstærkeren.
BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Yamaha i Japan er en kæmpe organisation der laver alt muligt og deriblandt virkelig fremragende musikinstrumenter. Deres hi-fi produkter har altid haft en aura af kvalitet over sig og specielt 70,er modellerne er eftertragtede i dag. AX-496  har jo ikke meget med 70èrne at gøre, men er fra omkring år 2000, men højttalerne er fra " the golden age of High Fidelity ".

Samlet 2400,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Technics SU-8080 & Technics SB-4500 & Technics SL-DD33

Technics SU-8080
Hvis tyngde er proportional med kvalitet ( og det er det næsten altid ), er her tale om virkelig klasse. Den vejer som et ondt år, har features som variabel tilpasning af pickup og mulighed for tilslutning af 2 pladespillere ( MM ). Overordentlig solidt bygget ca. 1977-78.
Endnu kan man få rigtig fine Technics forstærkere til meget fornuftige priser, men måske er det en god idè at slå til nu og anskaffe sig en af disse uhyre solide maskiner, der er mindst lige så vellydende som Luxman, Sansui o.s.v.
HI-FI verdenens Mercedes.
Sådan en sag kan ikke købes i dag.
HXBXD: 14X45X35
Technics SB-4500
Fra samme år 1978 har vi her at gøre med den mindste af de store Technics højttalere SB-4500, der er en 2-vejs trykkammerhøjttaler med 8" bas og lidt tarvelig valgt foliebeklædning der får sættet til at se lidt billigt ud. Det er lidt en skam, for sættet spiller rigtig fint med en veldefineret bas og et godt åbent og dynamisk lydbillede. De bør sættes på et par standere for den bedste lyd
6 ohm
Sikring for diskant
Rigtig pæn stand
hxbxd: 63x35x30
Technics SL-DD33 1986-96 Ukompliceret arbejdshest med direkte drev. Fuldautomatisk og T4P fatning

Dette startsæt med forstærker, højttalere og pladespiller kan erhverves samlet for:

3800,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
Du kan lide denne side