RECEIVER/MUSIKSYSTEM

NAD 7155

NAD 7155 1985

Enhver der har ejet 80èr forstærkere  fra NAD og måske oven i købet den legendariske NAD 3020, ved at trods det spartanske ydre, gemmer der sig et kæmpe overskud af power, en endog rigtig rigtig fin RIAA ( MM &MC ) og en generel byggekvalitet hvor alle pengene er brugt kun på det der har betydning for lyden. Denne velholdte receiver er jo bare en NAD 3155 med en tunerdel, og faktisk en rigtig god en af slagsen, indbygget.

2 x 55 watt 

Made in Japan

Pæn stand, næsten uden brugsspor

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Denon D-100 Musiksystem

Denon D-100 musiksystem

Jeg har jo tidligere ikke lagt skjul på min begejstring for Denons minianlæg, hvor byggekvaliteten altid har været holdt i hævd og selvom pladsen har været trang, er det få kompromisser, der har været indgået. Denons første forsøg var det berømmede D-250, som var uhyre velspillende og et rigtig rigtig dejligt anlæg, der oven i købet stadig ser rigtig cool ud på Mogens Koch reolen. Dette D-100 anlæg er holdt i samme designstil og er lige knap så gennemført som storebroderen, men er tænkt som en gesamtlösung med lakridsbånd som mellemforbindelser. Det er ofte et tegn på noget billigt skidt, men ikke her, hvor et fornuftigt valg af højttalere som B&W DM601 eller Dali 102, giver en lyd, der på alle parametre, let kan tage kampen op mod langt dyrere konstellationer.

Så rømmer du dig, kære læser og tager mod til dig og siger Arhh! Der må da være noget af det, der er noget sølle noget! Nææh! Egentlig ikke ! Power nok til at spille letdrevne højttalere op, en rigtig vellydende Cd-afspiller, en Cassetteafspiller der lyder rigtig fint, en phonoindgang, der er lige så god, som dem der sidder i Denons øvrige forstærkere og en rigtig fin tuner med autosøg. Så find et pænt sæt Dali 102, en Denon DP15f pladespiller med en Ortofon OM10 i den Blå Avis og sæt det sammen med dette Denon D100-sæt, sæt søde Astrud Gilberto på pladespilleren og forstå min begejstring.

Original fjernbetjening  og brugsvejledning

Små brugsspor på chassis og cassetteafspillerens motor støjer lidt. ( Jeg arbejder på det )

1600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Audio Pro Stereo One

Audio Pro Stereo One CD-Receiver 2005

Vort svenske broderfolk har gennem årene givet os hi-fi, der har sat sig fast i bevidstheden hos audiofilerne. Producenter som Carlsson, QLN og Audio-pro ( der i 1980 gav os den verdensberømte subwoofer B2.50 ) har præget markedet med innovative løsninger og har ofte skabt produkter, der gik mod gængs opfattelse af, hvordan man nåede frem til et mål. Lige omkring år 2000 kom Audio Pro på banen med en CD-receiver, komplet musikanlæg eller hvad man nu vælger at kalde det, der blev lanceret som " Audio Pro Stereo One ". Kan man være i tvivl om betegnelsen, kan det vanskeligt lade sig gøre at være i tvivl om kvaliteten. Håndsamlet af 1 mand i hele fremstillingsprocessen!!! Det er ellers kun englænderne der gør sådan noget, men resultatet blev en ualmindelig lækker musikmaskine, der spiller så blødt og indsmigrende at englene synger.

Den er bara jävla bra!!

Flot stand

Mini jack stik på fronten  ( Ipod, mobil o.s.v. )

Original fjernbetjening

Kopieret papirmanual

3500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
Du kan lide denne side