RECEIVER/MUSIKSYSTEM

Audio Pro Stereo One 2005

Vort svenske broderfolk har gennem årene givet os hi-fi, der har sat sig fast i bevidstheden hos audiofilerne. Producenter som Carlsson, QLN og Audio-pro ( der i 1980 gav os den verdensberømte subwoofer B2.50 ) har præget markedet med innovative løsninger og har ofte skabt produkter, der gik mod gængs opfattelse af, hvordan man nåede frem til et mål. Lige omkring år 2000 kom Audio Pro på banen med en CD-receiver, komplet musikanlæg eller hvad man nu vælger at kalde det, der blev lanceret som " Audio Pro Stereo One ". Kan man være i tvivl om betegnelsen, kan det vanskeligt lade sig gøre at være i tvivl om kvaliteten. Håndsamlet af 1 mand i hele fremstillingsprocessen!!! Det er ellers kun englænderne der gør sådan noget, men resultatet blev en ualmindelig lækker musikmaskine, der spiller så blødt og indsmigrende at englene synger.

Den er bara jävla bra!!

Flot stand

Mini jack stik på fronten  ( Ipod, mobil o.s.v. )

Original fjernbetjening

Kopieret papirmanual

3500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Hitachi HA-M2 & FT-M2 1980

Hitachi HA-M2 & FT-M2 Forstærker/tuner

Dette anlæg må have de mindste mål i ydre fremtoning, vi kar set indenfor, hvad vi kalder almindelig hi-fi og så kunne man måske få den tanke, at der er tale om noget pjank eller legetøj. Meen, lige for at slå fast med syvtommersøm! Der er absolut ikke tale om legetøj, men tværtimod om et fint, velbygget og særdeles velspillende 2x25 watts anlæg med en rigtig fin phonodel og en ganske følsom tunerdel. Tyngden fortæller meget om kvaliteten med en lækker forplade i aluminium og så kostede sættet i 1980 ( inklusive en kassettemaskine altså ) ca. 7500,-, hvor der skulle fejes temmelig nogen kvadratmeter skibsdæk ude på Lindøværftet for at tjene til denne lille, sjældne perle.

Mål: HxBxD: 14,5x23x21

Få brugsspor

Pfono, Aux, tape + Variabel mic på forsiden via Jackstik

Spænd et par JBL L100 foran og vennerne vil ikke tro deres egne ører!!

1600,-   

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side