RECEIVER/MUSIKSYSTEM

Denon DRA-700AEDAB & Denon DCD-700AE

Denon DRA-700AEDAB + DCD-700AE

Så siger du måske  "Jamen Jørn! Nu er det jo DAB+ der gælder " og det har du da fuldstændig ret i, men det kunne måske tænkes at tunerdelen var det mindst benyttede medie og at muligheden for at anskaffe sig en fin kraftig, nyere Denon receiver med tilhørende CD-afspiller var et ønske,. I så fald er der da et bud her, der oven i købet er med Phono-indgang eller RIAA som de unge mennesker siger.

Lige så enkel CD-afspilleren er, lige så mange knapper og funktioner er der på Receiveren men det er selvfølgelig ikke værre end at man ved at sætte sig med den originale brugsvejledning og benytte RTB-metoden ( røv til bænk ), kan lære sig alle funktioner. Den originale fjernbetjening medfølger ligeledes samt 1 seperat til CDèn, der dog også kan betjenes fra receiverens fjernbetjening.

Originale brugsvejledninger til begge apparater

Begge apparater står som nye.

Pris for begge

2800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Linn Classik Movie System

Linn Classik Movie System CD/DVD Surround Receiver

Dette vil være den eneste gang der nogensinde kommer til at optræde en surroundforstærker på denne side. Det tør jeg godt love, men dette Linn system er altså heller ikke helt almindeligt.

Der er et hav af tilslutningsmuligheder og surrounddelen med DVD er sikkert fantastisk, men det er jeg egentlig ret ligeglad med, for jeg ser den bare som en ualmindelig vellydende CD receiver med 1 aux samt en tape in/out og det giver jo mulighed for at sætte en NAD PP phono til og så spille plader sammen med Linnèn. Man skal jo så have en pladespiller, men det havde de fleste nok gættet. Classik Movie System kostede en bondegård i 2008 og i takt med Surrounds fald fra tinderne er surroundreceivere ikke der man skal placere opsparingen, men LINN  systememet er både flot livsstilsdesign og fornuft med hensyn til størrelse og funktion. Receiveren er oprindelig købt som et rigtigt godt tilbud, som Jens ikke syntes at han kunne sige nej til, men det kom aldrig i brug, så her er chancen for at erhverve sig en afspiller ikke så mange har her i DK og skotske LInn er jo ikke kun pladespillernes mester.

Original spritny fjernbetjening

Tara-Labs SA-OF8N Højttalerkabel 1x2,8m og 1x 4,2m med LInn Plugs medfølger Et kvalitetskabel , der på nettet koster næsten det samme som LINN Klassik Movie System.

Har ikke været brugt, så standen er perfekt

2500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Denon DRA-1000 Receiver

Denon DRA-1000 Receiver ( 1999-2006 )

Altid seriøse Denon har jo altid haft velspillende receivere på programmet, men sjældent mere end et par stykker i en produktserie og de har nogen gange skjult sig lidt under radaren. Det har dog altid været meget velbyggede apparater der kvalitetsmæssigt ikke har afveget fra Denons integrerede forstærkere. Denvi tager fat i her DRA -1000 er et typisk eksempel fra sidst i 90èrne med ca 2x50watt, en rigtig god phonoindgang, selvfølgelig en god tunerdel med masser af faste stationer og en sort anonym front. Så der er jo, hvad de fleste har brug for og det eneste der godt kunne have været, var et low-filter, men man får så en maskine, der uhyre sjældent er noget som helst vrøvl med.

M./ Original fjernbetjening

Flot stand  

1600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD 7155

NAD 7155 1985 Receiver

Enhver der har ejet 80èr forstærkere  fra NAD og måske oven i købet den legendariske NAD 3020, ved at trods det spartanske ydre, gemmer der sig et kæmpe overskud af power, en endog rigtig rigtig fin RIAA ( MM &MC ) og en generel byggekvalitet hvor alle pengene er brugt kun på det der har betydning for lyden. Denne velholdte receiver er jo bare en NAD 3155 med en tunerdel, og faktisk en rigtig god en af slagsen, indbygget.

2 x 55 watt 

Made in Japan

Pæn stand, næsten uden brugsspor

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Audio Pro Stereo One
Audio-Pro Stereo One Ace Plus

Audio Pro Stereo One CD-Receiver 2005

Vort svenske broderfolk har gennem årene givet os hi-fi, der har sat sig fast i bevidstheden hos audiofilerne. Producenter som Carlsson, QLN og Audio-pro ( der i 1980 gav os den verdensberømte subwoofer B2.50 ) har præget markedet med innovative løsninger og har ofte skabt produkter, der gik mod gængs opfattelse af, hvordan man nåede frem til et mål. Lige omkring år 2000 kom Audio Pro på banen med en CD-receiver, komplet musikanlæg eller hvad man nu vælger at kalde det, der blev lanceret som " Audio Pro Stereo One ". Kan man være i tvivl om betegnelsen, kan det vanskeligt lade sig gøre at være i tvivl om kvaliteten. Håndsamlet af 1 mand i hele fremstillingsprocessen!!! Det er ellers kun englænderne der gør sådan noget, men resultatet blev en ualmindelig lækker musikmaskine, der spiller så blødt og indsmigrende at englene synger.

De to medfølgende højttalere er en " gesamtlösung " der indgår i Audio-Pro`s Ace-Bass system der groft sagt snyder højttalerne til at gå dybere ned end de burde kunne. Det er meget meget lækre HTère i aluminium og dybere end de er brede. Svensk højttalerdesign når det er værst og svensk design på audioen når det er bedst. Og så har jeg lige opdaget at det også kan afspille HDCD!!

Mål højttalere HxBxD: 24x15x30

Det er et vanvittig lækkert sæt                

Den er bara jävla bra!!

Flot stand

Mini jack stik på fronten  ( Ipod, mobil o.s.v. ) 

Original fjernbetjening og medfølgende originale HT kabler

Kopieret papirmanual

4000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side