STANDER/REOL HT III

B&W CDM1se
Ole Friis: Understrøm - LVS tour 08 Shalimar SHA06

B&W CDM1se

Bowers & Wilkins eller B&W, som de jo kalder sig, er måske når alt kommer til alt, indbegrebet af engelsk højttalerproduktion. De topper hvad angår graden af hvad der er muligt at skabe af raffineret lydproduktion, kvalitetsikring og omhyggelighed med finish og ydermere synes der at være en stolthed hos ledelse og  ansatte over at producere fornemme produkter. Min gamle dansklærer påpegede to ting! Vær varsom med superlativerne og ikke for lange sætninger!  Nå, men han er jo død for mange år siden, så det!! Det jeg forsøger at nå frem til, er at disse CDM1seère er udpræget kræs. Formodentlig skabt som en aflægger af den ekstremt vellykkede 805 fra B&W og med skelen op til de rigtig dyre modeller. Lækker finish,uhyre velbygget og afstivet med lækre, lækre enheder i vanlig tårnhøj B&W-kvalitet. Sæt dem på et par kvalitetsstandere og lyt til et lydbillede der spiller rigtigt, rent, dybt og måske først og fremmest fremtryller en lydvæg hvor perspektiv i dybde og bredde er til stede. Og detaljer! Man kan høre alt! Lige nu spilles Ole Friis`Understrøm, hvor det tydeligt høres at Dalager har tabt solbrillerne, Kaare vrider tremoloen til smertegrænsen, Nothlev anstrenger sig for ikke at spille reggae og Friis ( den lille mand med den store stemme ) sagtens kan synge forbillederne omkuld! Jøsses! Stort album og et af de bedst bevarede hemmeligheder i dansk rock. 

Fortløbende serienumre 20325 & 20326

Rigtig flot stand  i valnød, dog med et lillebitte slag på den ene. Jeg har dubbet det og det er ikke sikkert, at nogen vil opdage det.  

6000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.12 | 21:27

Dejligt at der er et sted hvor der sættes pris på perler fra engang hvor tingene blev lavet med omhu

...
04.12 | 17:50

super cool

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
Du kan lide denne side