VINYL

Maja & Klaus: Chasing dreams on yhe go

Maja & KLaus: Chasing dreams to the go

Nogle gange er mennesker bare smukkere når de er sammen, end når de stiller op hver for sig

Baba & the Tonebones: Throw the bone

Hvordan er det muligt at se så glad og åbenlys tilfreds ud i et Coronaramt land her i starten af 2021 som Klaus  Baba " Jensen gør på sit pladecover. Det kan han, fordi han på sin spritnye udgivelse " Throw the bones " har ramt den lige i r****, som John Faxe  poetisk udtrykte det i 1992.

Moderne storby blues spillet af rigtig rigtig dygtige musikere og et melodimateriale der ikke har været bedre hos " Baba " der hverken spiller for meget eller for lidt, men lige akkaurat det der skal til, for at det hele lyder autentisk, engagerende og nærværende.

Der er ikke så langt fra Svendborg til Chicago, som man skulle tro og som han synger " You must be crazy ", hvis du ikke giver fin fin blues fra Fyn et lyt.

Baba & the Tonebones: Throw them bones  LP  150,- CD 100,-

 

 

Pafpetakel 3xLP + 1xCD=500,-

Brug dette link  og du vil nænsomt og hurtigt blive ført til hifigenbrugs søsterside  www.itsi-bitsi.dk , hvor kategorien " vinyl " indeholder plader, der ikke er så lette at finde i brugtkasserne rundt omkring i genbrugscentrene, så gør som den islandske skrigeballon og gå på jagt. Her dog i de virtuelle pladekasser. 

Fragtfrit over 300,- og fuld tilfredshed eller pengene retur. Køber betaler returporto og pladerne returneres naturligvis i samme stand

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side