B&O - Bang & Olufsen

B&O Beolab 6000 Aktive højttalere 1992-present

B&O`s slanke og vanvittig smukke Beolab 6000 er en del af samlingen af B&O-produkter på Museum of modern art i New York og det forstås, for de er da simpelthen mageløse i enhver hensèende. De bryder ikke alene med forestillingen om at der kan komme stor lyd ud af så lille et kabinet, men formår også enten at gøre sig usynlige i en boligindretning hvis det er det der tæller, eller ryk dem lidt frem og alle vil se og beundre dem. 

Al teknisk specifikation og omtale fås på www.Beoworld.org og jeg må indrømme at magien for mig, knytter sig til B&O`s aktive højttalere, der også i Beolab 6000 producerer stoooor lyd. Der er mulighed for at lege med forskellige farvede fronter og højttalerne kan selvfølgelig også bruges sammen med andet end B&O-grej. Der skal blot være en pre out. 

Der er trykt initialer i toppen ( bed om foto ), ellers rigtig pæne

Alle 4 bas/mid-enheder er nyomkantede

Elkabler og RCA-phonostik medfølger  

Type: 6821

Serienumre: 09910770 & 09910773

4500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 

Som de fleste der følger denne hjemmeside nok har lagt mærke til, er der ikke meget B&O i de forskellige kategorier. Det handler ikke om at jeg underkender Struerfolkenes frembringelser. Tværtimod og historien om Bang & Olufsen er et af de mest interessante danske elektronik- og industrihistorier. Sikke en tour de force i designmæssig hensèende og det er voldsomt spændende om de kan vedblive at blive på danske hænder og understrege at man ikke skal være kæmpestor på et marked og kan tillade sig at fokusere på kvalitet for at overleve. Det jeg egentlig vil frem til er at jeg trods de manglende produkter har nogle yndlinge som jeg er rigtig glad for, men jeg er ikke den store kender af B&O`s linksystemer, så forvent ikke den helt store rådgivning her.

B&O Beovox S45-2 1978-82

www.beoworld.org er et godt sted på nettet at søge info om  B&O`s produkter. De har det meste med og tager sjældent munden for fuld. De skrev blandt andet om Beovox S45-2: "  to many users' ears, the best balanced bookshelf speaker made by B&O. What it lacks in ultimate bass, it repays in accuracy and tone ". Om de er nogle af B&O`s bedste skal jeg lade være usagt, men at de er velbyggede, med gode enheder og ganske elegante med aluprofil for og bag,  det er de. Basserne har gummikanter, så de forgår ikke.

Rosewood 

Rigtig pæn stand med få brugsspor  

Mål: hxbxd: 48x26x20

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

B&O Beovox 1702 1972-74

Denne lille stander-/ reolhøjttaler  er tung, velbygget med fine enheder,med vildt lækkert finèrarbejde og en cool aluminiumskant til at afslutte det samlede indtryk eller udtryk. det er selvfølgelig begrænset, hvor meget bas der er i de små kasser, men en fin åben mellemtone og diskant gør den til et rigtig behageligt bekendtskab.

Rosewood med små brugsspor

4 ohm

HxBxD: 34x18x18  

800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

B&O Beolab 4000 Aktive højttalere 1997- present

Et er at man i Struer har skabt en designklassiker, der trods snart 25 år på bagen, lige så godt kunne være skabt igår og vil være lige så aktuel i 2045. At de så også deroppe i Struer, har skabt et lydmæssigt yderst behageligt bekendtskab, der uanset om de to ovale kasser hænger på væggen, står på en stander eller på hver sin side af PCèn på en lille smart fod, udfylder sin funktion med elegance og råstyrke samtidig. Det er svært ikke at blive forelsket i disse yderst vellykkede aktive højttalere, der som alt godt design tåler at blive set på fra alle vinkler. Det er lidt den samme historie som mit elskede Beovision MX TV, der med lethed udkonkurrerer fladskærmene, men den tager vi en anden dag.  

Beolab 4000 behøver ikke kobles til et B&O anlæg, men fungerer rigtig godt med en forforstærker eller en forstærker der har pre-out. Spørg!

Bas/midenheden er med gummikant, så den overlever med lethed mig.

Brugsspor på det ene frontstof. Spørg efter foto.

Vægbeslag, diverse standere og forskelligfarvede fronter kan købes hos folk der sælger brugt B&O rundt om i DK, eller i Den Blå Avis, hvor der er et righoldigt udvalg.

Multi og nej det er ikke kælenavnet på en vens kone, men hvad denne rigtig fine højttaler er, Basta!

2000,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side