KASSETTEBÅNDOPTAGER

Sansui D-X301i

Sansui D-X301i

Dan turèll ( may his sweet soul rest in peace ) afslutter " Vangede billeder " med " Coda: Og når man er færdigt med noget i Vangede, og når man synes at man har gjort et godt stykke arbejde, så slår man ud med hånden, som hævet til hug og lader den kløve luften og siger: " Færdigt arbejde! ".

Jeg lader hånden kløve luften og siger: " Sansui D-X301i er en rigtig rigtig dejlig kassettebåndoptager med variabel bias, kan spille metalbånd, har HX-Pro og lyder lige så godt som min Nakamichi CR-5E ".

" Færdigt arbejde! "  

1000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Kassettebåndet er på ingen måde hverken glemt eller totalt out-dated. En ny generation har taget mediet til sig og udgiver spændende sager fra undergrunden i små oplag, ligesom i 80èrne.

Gør som Rob Gordon i " High Fidelity " og lav et bånd til den kommende kæreste og meld dig ind i facebookgruppen " KASSETTEBÅND ".

https://www.facebook.com/groups/961007903918855/?fref=ts

Husk at Cassettebåndoptagere har det som ældre mænds knæ. Bliver elastikkerne ikke brugt, stivner de.

Denon DRW-580 Dobbelt kassettebåndoptager

Denon DRW-580 1998

Det er med dobbeltkassettebåndoptagere som med sikringer i el-skabet. Når man skal bruge dem, er de ikke til at finde eller til at få fat på, men så er det da godt, at jeg har en fin, velholdt, velvirkende og godt lydende maskine. Der er jo aldrig noget fis med Denon og denne, i sin tid prisbillige kopimaskine, kan alt det den skal og lyder tilmed rigtig godt.

Fin stand

Uden fjernbetjening

Leveres med en stak pæne, næsten ubrugte bånd efter mit valg 

700,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Sony MTL-10 Cassette-charger

Sony TL-10

Ultra-sjælden, ultra-morsom og vil man være ret sikker på, at ingen af gutterne på fodboldholdet har en mage til, er det måske denne seje båndafspiller, man skal investere i. Båndafspiller, ikke båndoptager, da der kun er et sæt phono til play. Maskinen er jo tænkt som en mulighed for at spille musik kontinuerligt i længere tid f.eks. på et værtshus eller i en sej pladebutik i Hipster area.

Papirkopi af manual

Brugsspor på overdelen af svøbet, men er 100% fungerende og spiller fint 

Se hvordan den virker på videoen fra Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=Er7R8SBLc6Q 

Gå i båndkassen og find båndene med Warm Guns, Voxpop, Klichè, Trio Debil, Lost Kids, Moral og Elisabeth`s første. Skænk op i glasset med blå cola, luk øjnene og tag på tidsrejse til en tid hvor ord som " Badstuerock, Dandelion og UP-Front " var en del af den århusianske begrebsverden.

Denne perle fortjener at blive brugt rigtig meget. Gad vide om det er den eneste i DK.

Den spiller som en rigtig god " normal " afspiller.

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Nakamichi DR-2

Nakamichi DR-2

Det kan godt være at Bernaise er dyrenes konge ( læs Martin Kongstads nye bog ), men Nakamichi er kassetteverdenens kongemærke. jeg har ikke hørt nogle af Nakamichis dyreste  og legendariske modeller, men er de markant bedre end denne perle fra midthalvfemserne, så jøsses da!. 

DR-1 og DR-2 høstede fremragende anmeldelser i diverse fagblade over hele verden og ikke et rosende ord er for meget. Det er altså kram det her. Stik den et godt bånd og så er den parat til at give de fleste spolebåndoptagere baghjul.

Maskiner er gennemgået fra A-Z, har fået nye remme og fremstår som ny bortset fra nogle ganske små kuremærker på oversiden af låget.

Køb den, brug den hver dag og du har en virkelig topmaskine i mange, mange år frem.

Der medfølger en stak næsten ubrugte crombånd efter mit valg.

4000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
03.12 | 19:42

Min datter har fået en Lenco pladespiller i palisander. Har du et forslag til en forstærker og et par højttalere dertil.

...
Du kan lide denne side