TILBUD

Når Bilka, Føtex og de andre store dagligvarebutikker har fået for meget på hylderne, er det selvfølgelig fristende at smide et ekstra fødselsdagstilbud ind oven i det, der er der i forvejen. Det kunne jeg aldrig finde på, men jeg kan lave en kategori, der indeholder effekter der af den ene eller anden årsag sælges til stærkt reduceret pris. Det kan være højttalere der fylder for meget, påbegyndte, men ufuldendte  restaureringer, et sæt hvor det ikke er lykkedes at skaffe de manglende diskanter, så de er med uoriginale enheder eller et sæt der ikke er pæne, men er for gode til at smide ud.

Forstærkere, hvor udsèendet ikke lever op til det indre eller måske har en mindre betydende omskifter der ikke virker.

Reservedelsmaskiner o.lign.

Der vil altid være udførlig og ærlig beskrivelse af årsag til tilstedeværelsen i kategorien  og alt i denne kategori er " købt som beset " og uden nogen form for fortrydelses- eller ombytningsret. Garanti i denne kategori er en by i Rusland. 

Som udgangspunkt sendes effekter i denne kategori ikke, men jeg kan måske overtales med slesk tale og portvin, ellers må man selv traske over til Fyns land og afhente selv.

Sony DVP-S7700

Sony DVP-S7700 DVD/CD-afspiller

Der findes DVD-maskiner der er rigtig fine CD-afspillere som f.eks. Denon DVD-2910 eller denne Sony, der i min verden lyder lige så fint som Sonys CD-afspillere i ES-klassen hvor 5 tallet indgår i modelnumrene. Grunden til at den havner her er, at der ikke er en fjernbetjening til den og det vanskeliggør jo tilvalg af undertekster samt diverse andre manøvrer. Det er ikke svært at finde en remote på EBAY og de koster oven i købet ikke alverden. Alle almindelige funktioner i forbindelse med afspilning også som DVD, kan foretages på selve maskinen. At den så har det mest cool lågesystem der måske nogensinde er set, er jo bare toppen af kransekagen ( tjek selv på Youtube ). Billeder er jo normalt ikke noget jeg gør i, men denne kunne jeg ikke stå for.

Scartstik, ikke HDMI

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
Du kan lide denne side