TILBUD

Tandberg Remote Control 9

Tandberg 10XD

Da jeg var barn kunne man hos købmanden købe en " Lykkepose ". Hvis jeg ikke husker meget galt, kostede den 25 øre og indholdet bestod også så vidt jeg husker af 3 dele : noget småt og spiseligt, et fanbillede og en lille plasticdims som en fløjte eller lignende. Dybest set var det jo noget bras, men fascinationen må jo have ligget i at man ikke vidste hvori indholdet bestod. Tandberg 10XD er ikke en " lykkepose " hvor indholdet er totalt ukendt, men blot en pose der købes med viden om at der skal arbejdes lidt med sagerne. Den købes som beset og der ydes ikke nogen garanti, fortrydelses- eller ombytningsret. Prisen er selvfølgelig også derefter. Den er flot og det er en dejlig afspiller, der har spillet da jeg fik den, men der var problemer med at fastholde, når der skulle optages. Kapstanrullerne er stivnede, men der kan købes nye på nettet. Tonehovede er som det er og man er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi og åbne dyret, men forlader man matriklen med nordmanden, fanger bordet. Lykkeposebegrebet betyder så at man " måske " kan få den til at køre for få penge og er der nogle Spolebåndoptagere, der ser cool ud, så er det Tandberg 10 & 20. Maskinen havner ikke her, fordi jeg anser det for omsonst at få den klar, men jeg må bare erkende at energien er bedre brugt på forstærkere, receivere og pladespillere.   

Kun afhentning

Der medfølger 1 Tandberg Metalspole og elektronisk bruger- og teknisk manual 

1800,-

Er man helt hardcore og vil eje noget der kun er ganske få i DK forundt, så sælger jeg også Fjernbetjeningen til Tandberg 10XD. Den hedder Tandberg Remote Control 9 og det er mildt sagt ikke hvert år, at der bliver udbudt en til salg, her i DK.

11 m ledning og i særdeles flot stand

1500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Sorte bokse

Det er aldrig godt når jagten på sorte bokse går ind. Så har der været flystyrt og selvom de vist nok sjældent er sorte, så kan man godt gyse lidt, når talen falder på fænomenet. Det er der nu ikke nogen grund til her på siden, hvor sorte bokse dækker over apparater fra slutfirserne og en del år fremover, hvor der åbenbart var æstetisk konsensus om, at det var sådan forbrugerne ønskede det. Der røg mange apparater over disken og det er jo så grunden til at der også står ganske mange på hylden hos mig. Det må der gøres noget ved, så fremover vil der være en " sort box "på tilbud her i kategorien. èn af gangen og når èn er solgt kommer der en ny på.

Denon PMA-915R

Denon PMA-915R 1995-96

Min gud, Hvad behøver du mer?

Rigelig maskinkraft 2x80watt

5 indgange + en rigtig rigtig fin pnono ( MM & MC ) eller RIAA, som de siger nu om dage

Fornuftige højttalerterminaler

Ganske fornuftig formodning om at apparatet bare vil kunne fungere år ud og år ind

Høj byggekvalitet i en velbygget konstruktion 

Du får derimod ikke:

Fjernbetjening  RC-176 Lidt jagt på Ebay, bør kunne løse det

Et subsonisk filter

Sådan en fætter her, er bare i enhver hensèende en rigtig ordentlig forstærker, hvor det er svært at finde noget særlig relevant at klage over og er en maskine til daglig fornøjelse i almindeligvis mange mange år.

Pæn med meget få brugsspor

5 ud af 6 sorte knapper herfra

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Ortofon 445

Når Bilka, Føtex og de andre store dagligvarebutikker har fået for meget på hylderne, er det selvfølgelig fristende at smide et ekstra fødselsdagstilbud ind oven i det, der er der i forvejen. Det kunne jeg aldrig finde på, men jeg kan lave en kategori, der indeholder effekter der af den ene eller anden årsag sælges til stærkt reduceret pris. Det kan være højttalere der fylder for meget, påbegyndte, men ufuldendte  restaureringer, et sæt hvor det ikke er lykkedes at skaffe de manglende diskanter, så de er med uoriginale enheder eller et sæt der ikke er pæne, men er for gode til at smide ud.

Forstærkere, hvor udsèendet ikke lever op til det indre eller måske har en mindre betydende omskifter der ikke virker.

Reservedelsmaskiner, renoveringsobjekter o.lign.

Der vil altid være udførlig og ærlig beskrivelse af årsag til tilstedeværelsen i kategorien  og alt i denne kategori er " købt som beset " og uden nogen form for fortrydelses- eller ombytningsret. Garanti i denne kategori er en by i Rusland. 

Som udgangspunkt sendes effekter i denne kategori ikke, men jeg kan måske overtales med slesk tale og portvin, ellers må man traske over til Fyns land og afhente selv. Når H.C. Andersen kunne rejse alene til København som 14-årig....

Ortofon 445
Ortofon 445
Ortofon 445

Ortofon 445

Ortofon er i dag et 100% danskejet selskab, men sidst i halvfjerdserne kom amerikanske David Hafler indover med managementmetoder der ikke var set i DK tidligere. Han købte Ortofon, der udover pick-upproduktion også distribuerede Pioneer i DK samt havde Scan-Speak med i handelen og det er så derfor at højttalerserien 225-335 og 445 optræder med scan-speak enheder og hedder Ortofon. Det er en lang forvirrende historie der jo også omhandler Scan-Dyna/ Dynaco A25. Jeg skal ikke trætte med historien, der gør mig rigtig træt, når man skal holde hoved og hale på det hele, men prøv at læse de to links jeg lægger her:

https://www.cfuttrup.com/history/scan-speak.html

https://issuu.com/danishsound/docs/loudspeaker_100_year_aniversary_hig

Så er da da lidt læsestof til det sikkert snart bliver vinter igen.

Ortofon 445 var den største af de tre i serien og er i min optik mere rå end Scan-Dyna A25, som de jo er i familie med, men stadig en dejlig højttaler og sat sammen med en forstærker/receiver og en pladespiller ligeledes fra sluthalvfjerdserne er det så meget lyden fra David Bowies 12 album. Dem der deltager i " Boogies Musik Quizz " ved jo helt pr. automatik at det er " Heroes " det drejer sig om. Som " the thin white duke " fik sine skrammer gennem årene har disse Ortofon 445 også tegn på levet liv. Nogle af enhedernes kanter er irrede. Det er jo let at fjerne og give lidt sort malig efterfølgende, men når højttalerne nu optræder i tilbudskategorien, så må man gøre det selv.

Fronterne er hele og pæne

Flot valnøddefinèr der bliver slebet og olieret, når jeg har hentet olie en af de nærmeste dage, ja måske allerede i morgen.

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side