TILBUD

Sorte bokse

Det er aldrig godt når jagten på sorte bokse går ind. Så har der været flystyrt og selvom de vist nok sjældent er sorte, så kan man godt gyse lidt, når talen falder på fænomenet. Det er der nu ikke nogen grund til her på siden, hvor sorte bokse dækker over apparater fra slutfirserne og en del år fremover, hvor der åbenbart var æstetisk konsensus om, at det var sådan forbrugerne ønskede det. Der røg mange apparater over disken og det er jo så grunden til at der også står ganske mange på hylden hos mig. Det må der gøres noget ved, så fremover vil der være en " sort box "på tilbud her i kategorien. èn af gangen og når èn er solgt kommer der en ny på.

Denon PMA-915R

Denon PMA-915R 1995-96

Min gud, Hvad behøver du mer?

Rigelig maskinkraft 2x80 watt

5 indgange + en rigtig rigtig fin pnono ( MM & MC ) eller RIAA, som de siger nu om dage

Fornuftige højttalerterminaler

Ganske fornuftig formodning om at apparatet bare vil kunne fungere år ud og år ind

Høj byggekvalitet i en velbygget konstruktion 

Du får derimod ikke:

Fjernbetjening  RC-176 Lidt jagt på Ebay, bør kunne løse det

Et subsonisk filter

Sådan en fætter her, er bare i enhver hensèende en rigtig ordentlig forstærker, hvor det er svært at finde noget særlig relevant at klage over og er en maskine til daglig fornøjelse i almindeligvis mange mange år.

Pæn med meget få brugsspor

5 ud af 6 sorte knapper herfra

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Når Bilka, Føtex og de andre store dagligvarebutikker har fået for meget på hylderne, er det selvfølgelig fristende at smide et ekstra fødselsdagstilbud ind oven i det, der er der i forvejen. Det kunne jeg aldrig finde på, men jeg kan lave en kategori, der indeholder effekter der af den ene eller anden årsag sælges til stærkt reduceret pris. Det kan være højttalere der fylder for meget, påbegyndte, men ufuldendte  restaureringer, et sæt hvor det ikke er lykkedes at skaffe de manglende diskanter, så de er med uoriginale enheder eller et sæt der ikke er pæne, men er for gode til at smide ud.

Forstærkere, hvor udsèendet ikke lever op til det indre eller måske har en mindre betydende omskifter der ikke virker.

Reservedelsmaskiner, renoveringsobjekter o.lign.

Der vil altid være udførlig og ærlig beskrivelse af årsag til tilstedeværelsen i kategorien  og alt i denne kategori er " købt som beset " og uden nogen form for fortrydelses- eller ombytningsret. Garanti i denne kategori er en by i Rusland. 

Som udgangspunkt sendes effekter i denne kategori ikke, men jeg kan måske overtales med slesk tale og portvin, ellers må man traske over til Fyns land og afhente selv. Når H.C. Andersen kunne rejse alene til København som 14-årig....

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side