TILBUD

Når Bilka, Føtex og de andre store dagligvarebutikker har fået for meget på hylderne, er det selvfølgelig fristende at smide et ekstra fødselsdagstilbud ind oven i det, der er der i forvejen. Det kunne jeg aldrig finde på, men jeg kan lave en kategori, der indeholder effekter der af den ene eller anden årsag sælges til stærkt reduceret pris. Det kan være højttalere der fylder for meget, påbegyndte, men ufuldendte  restaureringer, et sæt hvor det ikke er lykkedes at skaffe de manglende diskanter, så de er med uoriginale enheder eller et sæt der ikke er pæne, men er for gode til at smide ud.

Forstærkere, hvor udsèendet ikke lever op til det indre eller måske har en mindre betydende omskifter der ikke virker.

Reservedelsmaskiner o.lign.

Der vil altid være udførlig og ærlig beskrivelse af årsag til tilstedeværelsen i kategorien  og alt i denne kategori er " købt som beset " og uden nogen form for fortrydelses- eller ombytningsret. Garanti i denne kategori er en by i Rusland. 

Som udgangspunkt sendes effekter i denne kategori ikke, men jeg kan måske overtales med slesk tale og portvin, ellers må man traske over til Fyns land og afhente selv.

Celestion Ditton 33 m. Vifa diskant
Celestion DItton 33 m. HD 1000 diskant

Celestion Ditton 33

Ipswich i østengland er så tæt på kontinentet som de næsten kan komme og har i 2007 haft en danskfødt borgmester, den liberale Inga Lockington og masser af danske fodboldtilhængere husker at Ipswich har givet os den bedste engelske målmand nogensinde, nemlig Gordon Banks og at højttalerproducenten Celestion kommer fra Ipswich. Disse meget velholdte ( og sjældent sete i DK ) Ditton 33 er indbegrebet af engelske højttalere fra halvfjerdserne med god afstemning mellem de fint udvalgte enheder, lækker træforarbejdning og en lyd der er i stand til at spille både Mahler og ZZ Top.

De er købt på den amerikanske base i Tyskland og har været i 1 ejers besiddelse siden

Slebne og olierede ( lys eg ) og i rigtig flot stand med  (2 manglende pinde ud af 6 ) på den ene højtalerfront

HxBxD: 61x36x21

Grunden til at de havner her i tilbudskassen er at den ene diskants tynde spole er ustabil og jeg har derfor sat et par uoriginale diskanter i ( Vifa D27TG-45 ). Jeg  har spillet rigtig meget på dem og efter min bedste overbevisning spiller de på ingen måde ringere end med de originale diskanter, snarere tværtimod.

De to originale diskanter  ( HD 1000 medfølger, hvoraf den ene så er at regne som defekt. På EBAY kan købes en udskiftnings Diaphram for et par 100 kr ,og er man lidt fiks på fingrene kan sættet let bringes tilbage til det oprindelige eller man kan få Glenn fra www.basrep.dk til at montere den. Det er en rigtig dejlig og typisk engelsk  højttaler fra halvfjerdserne der kan sættes sammen med hvad som helst. Det kan godt være at man skal slå til, mens sættet befinder sig her i kategorien, for lige pludselig får jeg lavet diskanten og så ryger sættet jo op i VINTAGE HØJTTALER  til en helt anden pris.

1500,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
Du kan lide denne side