STANDER/REOL HTèr II

B&W DM14 1983

B&W DM14

Disse DM14 fra startfirserne er bare så gennemført lækre med den smukke rosewood finèring, der dækker sider, bagbeklædning og fødder. Rosewood er mig bekendt en fællesbetegnelse for mørkttræ i den angelsaksiske verden. Her er det med en meget meget smuk rødlig tone, der passede fuldstændig sammen med det Luxmansæt (L58 ) det blev købt sammen med og var èen ejers fine anlæg, til jeg overtog det. Netop Luxman eller måske NAD passer rigtig fint lydmæsssigt til disse skønheder, der er lidt til den varme/mørke side, som luxmans lidt slanke lyd går fint i spænd med.

Der må gerne være lidt overskud af watt på forstærkersiden, for de fortjener at få udnyttet den dynamik og basformåen, der ligger og venter på at komme til udtryk. 

Det er passet på HTèrne i et røgfrit miljø og de  fremstår rigtig flotte, næsten uden brugspor.

Foren en rigtig vellydende højttaler med et stykke fornemt snedkerarbejde og få et møbel man kan have i ethvert miljø.

Overloadsikring, men skru ALDRIG højere op end at lyden er klar og uforvrænget.

3500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

 Alle priser er sætpriser  

Jeg bestræber mig på at føre kvalitetshøjttalere, der udmærker sig ved et godt pris/kvalitetsforhold, modeller der har klaret sig godt i diverse tests og højttalere der besidder et så udefinerbart begreb som SJÆL .

 

 

 

Elisabeth: Rettidig ømhed HotBlood HOTBLOODCD 6
B&W CDM1 Special Edition

B&W CDM1 Special Edition

Bowers & Wilkins eller B&W, som de jo kalder sig, er måske når alt kommer til alt indbegrebet af engelsk højttalerproduktion, hvad angår graden af hvad det er muligt at skabe af raffineret lydproduktion, kvalitetsikring og omhyggelighed med finish og ydermere synes der at være en stolthed hos ledelse og  ansatte over at producere fornemme produkter. Min gamle dansklærer påpegede to ting! Vær varsom med superlativerne og ikke for lange sætninger!  Nå, men han er jo død for mange år siden, så det!! Det jeg forsøger at nå frem til, er at disse CDM1seère er udpræget kræs. Formodentlig skabt som en aflægger af den ekstremt vellykkede 805 fra B&W og med skelen op til de rigtig dyre modeller. Lækker finish med, uhyre velbygget og afstivet med lækre, lækre enheder i vanlig tårnhøj B&W-kvalitet. Sæt dem på et par kvalitetsstandere og lyt til et lydbillede der spiller rigtigt, rent, dybt og måske først og fremmest fremtryller en lydvæg hvor perspektiv i dybde og bredde er til stede. Og detaljer! Man kan høre alt! Lige nu spilles Ole Friis`Understrøm, hvor det tydeligt høres at Dalager har tabt solbrillerne, Kaare vrider tremoloen til smertegrænsen, Nothlev anstrenger sig for ikke at spille reggae og Friis ( den lille mand med den store stemme ) sagtens kan synge forbillederne omkuld! Jøsses! Stort album og et af de bedst bevarede hemmeligheder i dansk rock. 

Fortløbende serienumre 20325 & 20326

Rigtig flot stand  i valnød, dog med et lillebitte slag på den ene. Jeg har dubbet det og det er ikke sikkert, at nogen vil opdage det.

6000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Ole Friis` Understrøm - LVS Tour 08 Shalimar Records SHA06

CELESTION DITTON 300

CELESTION DITTON 300

Hæderkronede engelske Celestion skabte denne serie i starten af 80èrne, hvor engelsk opfindsomhed, ihærdighed og en tyrkertro på at ingen laver noget bedre end englænderne går op i en højere enhed. Disse 300 er med et kvalitetsanlæg foran sig i stand til at levere en yderst kompetent gengivelse tæt på det man kan kalde klassisk britisk sound a la tidlig B&W.

Velholdte med yderst få brugsspor

Mål:hxbxd: 63x35x26 

1600,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Jamo Art

Jamo Art

Når nu 80èrne lige om et øjeblik bliver den nye hotte tidsperiode, var det måske en god ide at være på forkant med hensyn til boligindretning. Jamo og Tone Electronics iværksatte dette eksperiment med at blande kunst og underholdningselektronik og lod overskuddet gå til Kræftens bekæmpelse.

Sten Ritz lod sit maleri " Isfuglen " overføre til  to værker på 48x35 cm på Jamos højttaler og lavede et oplag på kun 350 nummererede og signerede eksemplarer. Dette sæt, der udover at være et samlerobjekt, lyder rigtig godt, er med sin overdimensionerede stålkasse skabt til at hænge på væggen som ja, næsten en skulptur.

Har alle i vænget fået Weber-grill og kobberlamper er her muligheden for at invitere vennerne ind til en præsentation af noget usædvanligt. Der kan ikke være mange tilbage.

8 ohm

285/350

Pæne og velholdte

1200,-

brugt kvalitets hi-fi med sjæl og garanti

JBL Control One

JBL Control One

Som det sikkert vil være de fleste bekendt, er denne solide  " lille " JBLèr skabt til en tilværelse som  professionel nærfeltsmonitor, men Hi-Fi folket tog den til sig og den har solgt i enorme antal gennem en lang årrække, med lidt forskellige betegnelser. Populariteten er forståelig, for det er altså en lille fætter der kan bruges til utallige formål, om det så er et seriøst set-up i den fine stue, på Birgers værelse som den første højttaler eller i en butik (fortsæt selv ).

Det er selvfølgelig begrænset, hvad der foregår i bassen, men diskant og mellemtone giver et dynamisk og meget rigtigt lydbillede. 

De kan vægmonteres med de medfølgende beslag

Der er lidt brugsspor hist og pist. Kanterne er fine og farven hedder vel sølvgrå.  

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

JPW AP3

JPW AP3

Hi-Fi & Elektronik testede den næsten identiske lillebror AP2 i 84 og betegnede den som " ovenud vellykket ". Det kan jeg jo godt forstå. Dels spiller AP3èren varmt, detaljeret, dynamisk og musikalsk, dels er den særdeles  velkonstrueret med de samme Vifa-enheder der sidder i Snell KII. Kabinettet er dæmpet med asfaltmasse på de indre flader og delefilter og indre kabler er dimensioneret  med målet at skabe en virkelig tophøjttaler i en behersket prisramme.

Serien bestod af AP1-AP2 og AP3 der var den største

Bør nydes sammen med Paul Simon " Graceland "

Mulighed for tilslutning af elektronisk delefilter og to effektforstærkere. Det kræver ændringer i delefilteret. Glem det!

Brugsspor på frontstof og slid på toppen af begge højttalere samt lidt på siderne, men som Elisabeth synger på sin nyeste meget, meget fine plade " Rettidig ømhed " i sangen " Kysser dine sår ":

" Jeg drømmer jeg ku`være den

der kysser dine ar, kysser dine år

kysser dine skrammer, tatoveringer og sår

kysser dine rifter i den glatte hvide hud

kysser dine brændmærker bid og vådeskud "

Tak for lån, Elisabeth!  

3500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Mission 737R

Mission 737R

Der er jo ikke noget nyt i, at selv middelmådige højttalere får masser af liv og ret god lyd frem, hvis de bliver sat sammen med kvalitetsgrej og selv rigtig rigtig gode HTère kan flyttes op i et niveau, man ikke troede muligt. Disse særdeles vellykkede Mission 737R fra Missions meget innovative periode i 80èrne, spiller lige nu på en Audiolab 8000A og en god pladespillere og de er altså bare en fornøjelse at lytte til. Sprød mellemtone , klar diskant og et godt fast greb i bassen. Serien med modellerne 700, 737, 770 og Argonaut skal man ikke lade passere, hvis man får chancen for at erhverve en af disse.  

Mission 737R er et umådeligt behageligt bekendtskab, der spiller al slags musik med lethed og elegance. Basta!

Flot stand  

Mål:HxBxD: 55x25x27

2400,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Technics SB-RX50 1988

Technics SB-RX50

Det japanske industrieventyr, der efter 2. verdenskrig og i løbet af halvfjerdserne placerede Japan som et af de førende lande i fremstillingen af biler, motorcykler og Hi-Fi, prægedes af en produktion  med ypperlig samlekvalitet og et højt niveau af teknisk udvikling. Alle kender japanske forstærkere og pladespillere og ved at teknik og produktion i de gyldne år i halvfjerdserne gik op i en højere enhed. På højttalerfronten har japanerne aldrig  formået at tilkæmpe sig samme førerposition, og mange bedømmer japanske højttalere som fesne, uinteressante og totalt uden sjæl. Jeg kan følge dem langt hen ad vejen, men må selvfølgelig også erkende at der er undtagelser, der placerer de japanske konstruktører i samme liga som genierne fra Danmark, USA og England.

Nu er vi ved at være fremme ved disse meget sjældne perler fra giganten Technics. Her er alle sejl sat til og resultatet af innovation, grundighed og vilje skabte denne topkonstruktion. Vægten er høøj, med et resonandødt kabinet og teknisk spændende enheder.  Det hele går op i en højere enhed og lyden er ren, fast, varm og meget musikalsk. Serien bestod af RX30/50 og 70 og alle steder på nettet bliver denne 50èr fremhævet som klart den bedste af de 3 og som en klassiker og er eftertragtede over hele verden.

Kabinetfinishen er vist det eneste sted, der kan rettes kritik. Lidt for billig folie, der har det med at slippe i hjørner. Men, man kan jo sjældent få det hele her i livet!

Der medfølger et par ret solide Technics standere uden beregning. Standeren er 40 cm høj og højttaleren er 48 høj, så 88 cm over gulv.

4500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

System Audio SA 1110

System Audio 1110

System Audios små modeller op igennem 90èrne udmærkede sig ved en uhyre musikalsk gengivelse, man næsten ikke troede mulig fra højttalere med så små dimensioner. Med 11-serien tog man endnu et step op ad stigen mod hi-fi Nirvana. Udvalgte enheder, fornem afstemning og som det nye, en afstivning, der effektivt dæmper resonanser hvilket tilsammen giver en højttaler, der lyder som om den befandt sig i en helt anden prisklasse.

Stor lyd og mest velegnet til Jazz/akustisk, men lige nu spilles Lars H.U.G. - Kysser himlen farvel og det går jo også rigtig fint. 

Sort ask på front og top

Basreflex på front

8 ohm

Små brugsspor  

1500,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Wharfedale Diamomd V

WHARFEDALE DIAMOND V

5. generation af en serie der har kørt i over 30 år. Det er en meget vellykket konstruktion med forbløffende flot lyd, men selvfølgeligt ikke med det helt store bastryk. Meget velholdte. Handmade in england.

Basreflexport bag

6 ohm

HxBxD: 27X18X20

1200,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Wharfedale Diamond &R

WHARFEDALE DIAMOND 6R

6. generation af wharfedales Diamond serie. Meget velspillende med en fyldig, men ikke påtrængende basgengivelse.
Meget flotte.
Made in England

HxBxD:27x17x23 

1200,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side