STANDER/REOL HTèr II

B%W CM1

B&W CM1

" En kommende klassiker " benævnes ting og sager ofte af branchefolk, der forsøger at afsætte dette og hint. Sjældent uden større sammenhæng med produktets kvalitet. I dette tilfælde bør profetien som jeg her fremsætter blive en realitet, for mage til lækker velspillende højttaler, skal man altså ud at lede længe efter for måske at finde. Rolig nu! Det jeg bare vil sige er, at dette særdeles velholdte sæt i nydelig lys finèr vil give både kone, svigermor og farmand små julelys i øjnene, selv her i August hvor der også i dag  loves 29 grader og så i skyggen.

I skyggen behøver denne pragthøjttaler ikke opholde sig, men den kan rolig sætte sig ud i solen sammen med B&W 805 og Dali royal Menuet, endda uden solcreme.

8 Ohm med bagudvendt basreflexport

Made in UK

Serial No. 0019891 & 0019892 

Mål: hxbxd: 28x16,5x26

4000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

 Alle priser er sætpriser  

Jeg bestræber mig på at føre kvalitetshøjttalere, der udmærker sig ved et godt pris/kvalitetsforhold, modeller der har klaret sig godt i diverse tests og højttalere der besidder et så udefinerbart begreb som SJÆL .

 

 

 

Ole Friis` Understrøm - LVS Tour 08 Shalimar Records SHA06

Celestion Ditton 300

CELESTION DITTON 300

Hæderkronede engelske Celestion skabte denne serie i starten af 80èrne, hvor engelsk opfindsomhed, ihærdighed og en tyrkertro på at ingen laver noget bedre end englænderne går op i en højere enhed. Disse 300 er med et kvalitetsanlæg foran sig i stand til at levere en yderst kompetent gengivelse tæt på det man kan kalde klassisk britisk sound a la tidlig B&W.

Velholdte med yderst få brugsspor

Mål:hxbxd: 63x35x26 

1600,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Jamo Art

Jamo Art

Når nu 80èrne lige om et øjeblik bliver den nye hotte tidsperiode, var det måske en god ide at være på forkant med hensyn til boligindretning. Jamo og Tone Electronics iværksatte dette eksperiment med at blande kunst og underholdningselektronik og lod overskuddet gå til Kræftens bekæmpelse.

Sten Ritz lod sit maleri " Isfuglen " overføre til  to værker på 48x35 cm på Jamos højttaler og lavede et oplag på kun 350 nummererede og signerede eksemplarer. Dette sæt, der udover at være et samlerobjekt, lyder rigtig godt, er med sin overdimensionerede stålkasse skabt til at hænge på væggen som ja, næsten en skulptur.

Har alle i vænget fået Weber-grill og kobberlamper er her muligheden for at invitere vennerne ind til en præsentation af noget usædvanligt. Der kan ikke være mange tilbage.

8 ohm

285/350

Pæne og velholdte

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

JBL Control One

JBL Control One

Som det sikkert vil være de fleste bekendt, er denne solide  " lille " JBLèr skabt til en tilværelse som  professionel nærfeltsmonitor, men Hi-Fi folket tog den til sig og den har solgt i enorme antal gennem en lang årrække, med lidt forskellige betegnelser. Populariteten er forståelig, for det er altså en lille fætter der kan bruges til utallige formål, om det så er et seriøst set-up i den fine stue, på Birgers værelse som den første højttaler eller i en butik (fortsæt selv ).

Det er selvfølgelig begrænset, hvad der foregår i bassen, men diskant og mellemtone giver et dynamisk og meget rigtigt lydbillede. 

De kan vægmonteres med de medfølgende beslag

Der er lidt brugsspor hist og pist. Kanterne er fine og farven hedder vel sølvgrå.  

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

JPW AP3

JPW AP3

Hi-Fi & Elektronik testede den næsten identiske lillebror AP2 i 84 og betegnede den som " ovenud vellykket ". Det kan jeg jo godt forstå. Dels spiller AP3èren varmt, detaljeret, dynamisk og musikalsk, dels er den særdeles  velkonstrueret med de samme Vifa-enheder der sidder i Snell KII. Kabinettet er dæmpet med asfaltmasse på de indre flader og delefilter og indre kabler er dimensioneret  med målet at skabe en virkelig tophøjttaler i en behersket prisramme.

Serien bestod af AP1-AP2 og AP3 der var den største

Bør nydes sammen med Paul Simon " Graceland "

Mulighed for tilslutning af elektronisk delefilter og to effektforstærkere. Det kræver ændringer i delefilteret. Glem det!

Brugsspor på frontstof og slid på toppen af begge højttalere samt lidt på siderne, men som Elisabeth synger på sin nyeste meget, meget fine plade " Rettidig ømhed " i sangen " Kysser dine sår ":

" Jeg drømmer jeg ku`være den

der kysser dine ar, kysser dine år

kysser dine skrammer, tatoveringer og sår

kysser dine rifter i den glatte hvide hud

kysser dine brændmærker bid og vådeskud "

Tak for lån, Elisabeth!  

3500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI 

Elisabeth: Rettidig ømhed HotBlood HOTBLOODCD 6
Mission 737R

Mission 737R

Der er jo ikke noget nyt i, at selv middelmådige højttalere får masser af liv og ret god lyd frem, hvis de bliver sat sammen med kvalitetsgrej og selv rigtig rigtig gode HTère kan flyttes op i et niveau, man ikke troede muligt. Disse særdeles vellykkede Mission 737R fra Missions meget innovative periode i 80èrne, spiller lige nu på en Audiolab 8000A og en god pladespillere og de er altså bare en fornøjelse at lytte til. Sprød mellemtone , klar diskant og et godt fast greb i bassen. Serien med modellerne 700, 737, 770 og Argonaut skal man ikke lade passere, hvis man får chancen for at erhverve en af disse.  

Mission 737R er et umådeligt behageligt bekendtskab, der spiller al slags musik med lethed og elegance. Basta!

Flot stand  

Mål:HxBxD: 55x25x27

2400,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

System Audio SA 1110

System Audio 1110

System Audios små modeller op igennem 90èrne udmærkede sig ved en uhyre musikalsk gengivelse, man næsten ikke troede mulig fra højttalere med så små dimensioner. Med 11-serien tog man endnu et step op ad stigen mod hi-fi Nirvana. Udvalgte enheder, fornem afstemning og som det nye, en afstivning, der effektivt dæmper resonanser hvilket tilsammen giver en højttaler, der lyder som om den befandt sig i en helt anden prisklasse.

Stor lyd og mest velegnet til Jazz/akustisk, men lige nu spilles Lars H.U.G. - Kysser himlen farvel og det går jo også rigtig fint. 

Sort ask på front og top

Basreflex på front

8 ohm

Små brugsspor  

1500,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Wharfedale Diamomd V

WHARFEDALE DIAMOND V

5. generation af en serie der har kørt i over 30 år. Det er en meget vellykket konstruktion med forbløffende flot lyd, men selvfølgeligt ikke med det helt store bastryk. Meget velholdte. Handmade in england.

Basreflexport bag

6 ohm

HxBxD: 27X18X20

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Wharfedale Diamond &R

WHARFEDALE DIAMOND 6R

6. generation af wharfedales Diamond serie. Meget velspillende med en fyldig, men ikke påtrængende basgengivelse.
Meget flotte.
Made in England

HxBxD:27x17x23 

1200,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
Du kan lide denne side