CD-AFSPILLER

Rotel RCD-855

Rotel RCD-855 1992

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg holder rigtig meget af produkter der sprænger rammen.Trods en ofte yderst behersket pris kan grej som NAD 3020, Rega Planar 2 eller Dali 102/103/104 og NADs 40 watts receivere give musikoplevelser man ikke troede muligt med så billige apparater. Det er selvfølgelig ikke kun i Hi-Fi Klubben at disse guldklumper optræder og vi tager her fat i en CD-afspiller,  der føjer sig pænt ind i rækken af særdeles vellydende entry modeller.

Rotel, der som NAD, designer i vesten og samler i østen har en lang tradition efterhånden for meget meget vellydende apparater til en forholdsvis fair pris og denne CD-afspiller lever helt op til ovennævnte beskrivelse. Smooth, blød, afrundet men med sans for detaljen og kontrol over bassen og først og fremmest meget meget musikalsk. Har du sans for rødvin der trækker streger ned af glasset, modne kvinder med en smuk rynke ved øjet eller at høre Carlene Cartet synge " Wildwood flowers " skåret helt ind til benet, vil du sikkert sætte pris på denne meget velholdte og meget meget velspillende makine.

Original fjernbetjening

Flot stand

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Efterhånden vil LP-formatets genfødsel vel finde sit naturlige leje og ophøre med at være eksotisk og blot være et middel til at nå målet. Nemlig: At høre musik . Så man kan måske håbe og jeg er ihverfald temmelig sikker, at genfødslen af CDèrne er lige om hjørnet. Kassetterne er og vil blive en nichepræget interesse. Det vil blive rigtigt cool at eje en CD-afspiller fra starten af firserne,  en rigtig fed topmodel eller måske en high-end maskine.Skulle nogen være i tvivl om rigtigheden af min betragtning, kan man jo tjekke prisniveauet på brugte CDèr. Det går kun en èn vej, og det er op. 

Canbridge CD6

CAMBRIDGE CD6 (Reserveret )

Lader man sig ikke skræmme af de nyreligøse vinylelskeres snak om enhver pladespillers fortrin frem for en hvilken som helst CD-afspiller ( uanset pris ), så er her muligheden for at erhverve sig èn af de allermest roste engelske afspillere. Trods en nypris på ca. 4000,- var udfaldet af flere tests at den snildt spillede lige op med maskiner til 12-14000.

Der er en detaljerigdom, flot kontrol med bassen og en sprødhed i klangen, der om ikke andet falder i min smag.

Mekanisk overdimensioneret, balancerede udgange og et flot professionelt udført hvidt pulverlakeret dæksel ( ikke original farve ).

Fjernbetjening

Maskinen er renset og slæden er smurt 

Flot stand

Og selvfølgelig dør CDèn ikke!

2000,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Mission PCM 7000

Mission PCM 7000

Fin gammel dame fra CD-mediets barndom. Den er ikke bygger så solidt som forgængeren DAD 7000, men er en kvalitetsmaskine, der kostede en bondegård i 1987, lyder rigtig godt og oven i købet har original fjernbetjening. Så har man en gammel Mission Cyrus One, er denne den perfekte makker. Omtalte forgænger ( mission DAD 7000, Philips CD104, Revox B226 og Marantz  CD 34 ) er alle samme philips CD 104 og en af de få ting der vil blive tilbage efter en altødelæggende atomkrig sammen med Cher og kakkerlakker!  Køb!, hvis I kommer i nærheden af en af de 4 tankvogne. PCM 7000 kostede omregnet ifølge danmarks statistik ca. 20000 i 2015 kroner. Jo! Tiltroen til det nye medie var stor og skam få den der ikke synes at denne fine Mission maskine spiller totalt olympisk.

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

NAD C542

NAD C542

NAD har ikke kun tradition for at skabe små slagkraftige forstærkere, men har også altid været i istand til at at have prisgunstige og uhyre velspillende CD-afspillere på hylderne i Hi-fi klubben.  Denne  maskine kvitterer med et meget behageligt, detaljeret og musikalsk lydbillede og ovenikøbet med indbygget decoder til HDCD ( Knopfler, O`connor o. lign. ) 

Ike den oprindlige fjernbetjening, men der medfølger en NAD remote der kan det væsentlige

En smule brugsspor

Sæt den sammen med eks. NAD C320! Jøsses! for en slagkraftig duo. 

1600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

PHILIPS CD360

Philips CD360

Jeg skal skåne jer, kære lyttere, for tekniske forklaringer og beskrivelser af CD-afspillernes opbygning med ord som DAC, bitssampling og så videre. Det der betyder noget for mig er glæden ved at eje et produkt der forener æstetik og musikalitet. Jeg synger ikke med i koret af nypuritanere, der mener, at enhver pladespiller, uanset pris, kan udkonkurrere CD-afspillerne. Tag nu denne kompakte Philips CD360 fra 1986-87 med et hav af programmeringsmuligheder som permanent programmering af op til 224 numre fra forskellige cdèr, music scan , hvor der spilles 10 sek. af hvert nummer og en elegant fjernbetjening. Børnesygdommene, hvis der havde været nogen, var væk der i slutfirserne, hvor entusiasmen og troen på CD-mediets overlegenhed var drivkraften i forsøge på at forfine lyden. Nå! " Det lakker mod enden, som manden sagde, da han hældte fernis ned af ryggen ".   

Det er en rigtig dejlig afspiller, der er lige så flot som ny.

1400,- 

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Pioneer PD-S901

Pioneer PD-S901

Asger Jorns kunsthandler Børge Birch, sagde om erhvervelsen af kunst " Har du ikke pengene, så lån dem, kan du ikke det , så stjæl dem ". Lignende kunne måske komme på tale, når det drejer sig om denne i Europa yderst sjældne Pioneer perle. Glem alt om at CD-mediet ikke levner musikken retfærdighed og nyd musikken fra en yderst velbygget, tung, gennemtænkt, uhyre musikalsk og kompromisløs konstruktion der oven i købet vender CDèn på hovedet, så den bliver understøttet og vibrationsdæmpet som en LP med pladestrammer. Det er med CD-afspillere som med Cassettebåndoptagere at bevæger man sig op i prisleje, så er lydkvaliteten markant for opadgående. 

Dette er en meget, meget dejlig afspiller og Rega Apollo og Sony ES maskinerne kan bare komme an.

Solgt i USA som Pioneer PD-65 med træsider

Made in Japan

Pioneer Fjernbetjening ( næppe den oprindelige ), men den kan hvad den skal.

HxBxD: 13x42x33 & 8 kg 

yderst velholdt 

3500,-

BRUGT MED GARANTI & OMBYTNINGSRET & RETURRET

Rega Planet

Rega Planet

Der gik rigtig lang tid, inden engelske REGA sendte en CD-afspiller på markedet,og når man lytter til denne mærkeligt udseende englænder, forstår man intentionerne i CDèn. Ud flyder en lyd, der må kaldes analog. Den spiller som en pladespiller med en varm, detaljeret og nærværende lyd. Jeg kan lige så godt indrømme at jeg er forelsket i Regas grundindstilling til skabelsen af lydprodukter. Der skal kun være det der har betydning for lyden og ingen overflødige gimmicks.

Denne maskine er en født klassiker og her kan man sikre sig et stykke HI-FI historie, ved at investere i det apparat, der i produktionsfasen nok er lyttet mest på og  kælet for.

Og selvfølgelig dør CDèn ikke!!!!

2500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Revox B225

Revox B225 CD-Afspiller

Philips CD100 var den første CD-afspiller fra et af systemets fædre og den sælges stadig til rigtig pæne priser. Efterfølgeren CD104 var kompakt, uhyre velspillende og frem for alt fantastisk solidt bygget. Ingen steder ( og jeg mener INGEN ) blev der brugt plastic, hvis det var muligt at bruge metal. Selv slæden er 100% metal! Jeg har overgivet mig og det er bare min maskine fremover. Den er sej! Linsen er designet af Rodenstock i Tyskland.

Nu tænker du sikkert, Kære læser, at det rabler for Larsen. Der står Revox i overskriften og han babler bare løs om en gammel Philips maskine fra CD-mediets barndom. Men stort set alt fra CD104 blev brugt i Revox B225, Mission DAD7000, Schneider CD1104, Marantz CD34 og et par stykker mere.

Nu nærmer vi os Revoxèn. Den er købt som en del af det set-up, en semi-professionel lokalradioentusiast, brugte for at lave optagelser med klassisk musik af høj høj kvalitet og har kun været i hans eje i alle årene og er derfor meget velholdt og fra et ikke-ryger hjem. Revoxudgaven er jo i et langt større kabinet og er designet ( som Revox øvrige produkter ) og opbygget med mulighed for tilgængelighed af hensyn til reparation. Printkortene står adskilt og vertikalt. Cool! Jeg har brugt Revoxèn selv i et års tid og nu hvor jeg har ladet den afløse af Philipsen, vil jeg mene at der ikke er lydmæssig forskel. Lyden er letflydende, klar, dynamisk

http://www.thevintageknob.org/philips-CD104.html

http://www.thevintageknob.org/revox-B225.html

Fjernbetjeningen B201, , der ikke medfølger  er/var en systemfjernbetjening, der kontrollerede de øvrige Revoxprodukter fra samme periode og kan erhverves på Ebay til lidt pebrede priser, men er dog til at betale.

Maskinen fremstår,udenpå og indeni i meget meget flot stand.  

Made in West-Germany

6000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Yamaha CDX-1060

Yamaha CDX-1060

en tid hvor det er ved at gå op for folk, at CD-mediet er på hastig fremmarch og priserne på specielle titler er ved at nærme sig LPèrnes, er det nok værd at tjekke ud, hvor fin lyd man kan få ud af en god CD-afspiller. De japanske producenters topmodeller kan sagtens måle sig med britiske entusiastmærker som Rega, Mission o. lign. og denne meget velholdte Yamaha CDX-1060 er absolut i samme klasse som Sony`s bedste ES-modeller.

Den er bygget som en kampvogn ( 10 kg! ), spiller med autoritet og er anmeldernes favorit.

Fjernbetjening 

Yderst velholdt

4000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side