PICK-UP & RIAA

Rotel RQ970BX Phonoforstærker

Rotel RQ970BX

Rotel kalder den for en phono-equalizer, men det er en helt almindelig RIAA-forstærker. Og dog, helt almindelig er den nu ikke, for lyt engang til smukke søde dejlige Astrud Gilbertos dæmpede kølige Bossa Nova og oplev hvor stemmen bliver glødende varm og nærværende takket være denne velkonstruerede fine RIAA-forstærker der, via en omskifter på bagsiden, har både MM og MC og jo tilsluttes aux/tuner eller lignende indgang.

flot stand

Mål:hxbxd: 6x43x16

1600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

BRUGT PICK-UP ?

Pick-upperne bliver opbevaret under betryggende forhold.

Købet af en brugt pick-up er i høj grad et spørsmål om en personlige holdning til om man mener en brugt aftaster stadig opsamler de informationer man forventer at få ud af højttalerne. Det jeg kan tilbyde, er en grundig gennemlytning og en holdning om at en pick-up ikke bliver sat til salg, hvis der er noget jeg finder kritisabelt. Jeg har normalt ikke viden om alder, men den normale garanti gælder selvfølgelig også for en brugt pick-up.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 15:30

Jeg har arvet et par beovox s60 efter mine forældre. Den ene højtaler skraller, laver du også rep eller skaffer dele hjem
Mvh leif

...
16.03 | 10:04

Hej. Jeg har set de fine Trapez højttalere du har til salg, og vil gerne vide, hvad det er for noget filt de er beklædt med, da jeg har fundet sådan et sæt også

...
12.03 | 20:01

har en Dac 3 Cambridge. Den snerrer i et eller begge af de små relæer når der er signal på, (optisk og cd og dat) - spiller ikke.
Er det en fejl du kender?

...
12.03 | 15:22

Hej,

Hvad tænker du om din NAD C320 kombineret med en NAD PP2e?

Vil det være at foretrække fremfor en ny NAD C316 v2?

Vh

Lars

...
Du kan lide denne side