PICK-UP & RIAA/TRAFO

Denon HA-500

Denon HA-500 Head amplifier 1979

Skal en low output Moving Coil passes ind til MM-indgangen i ens forstærker er det enten en step-up trafo ( passiv ) eller en Head amp (aktiv ) man skal have fat i og denne Denon der simpelthen hedder MC Cartridge Head Amplifier skal jo så have 240V. Mere behøver man vist ikke at vide, men måske at den er som skabt til at spille sammen med Denon 103 der bliver løftet fra bundsolid til en levende og dynamisk musikformidler.

Chassiet er noget medtaget på toppen, så prisen er sænket lidt

Mål hxbxd: 

3500,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Dali Phono RIAA

Dali Phono

Historien går at to elektroingeniørstuderende var i praktik hos DALI i Nørager og fik stillet opgaven at skabe en virkelig fremragende Phonoforstærker. Resultatet blev Dali Phono preamplifier og de to, som jeg med skam at melde har glemt navnene på, men er så vidt jeg ved stadig samarbejdspartnere i audiobranchen idag. Om detaljerne passer ved jeg ikke, men èen ting ved jeg og det er at Dalièn er en virkelig perle.  Der er 9 muligheder for tilpasning af MC pick-upper udover MM. Man skal have låget af for at tilpasse og det viser sig også at man stille gain i to niveauer. Med kasketten af, ser man at det er et yderst professionelt stykke elektronik, de to tryllekunstnere har frembragt. Flot indretning, seriøse komponenter og rigtig rigtig dejlig lyd.

3000,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

Rega Phono MK.1 MM
Rega Phono Mk. I MM

Rega Phono Mk.1 MM

 Hurtig, ren, detaljeret og rytmisk er nogle af de betegnelser der bliver hæftet på Rega`s gode seriøse phonoforstærker eller RIAA, som de unge mennesker konsekvent kalder en separat phonoindgang.  Det her er altså en seriøs sort box, der ligger adskillige niveauer over Regas lille Phono mini, der iøvrigt også er en rigtig fin løsning til en forstærker uden phonoindgang.

Sort som det jo sespå billedet

Original strømforsyning og indpakning  

1800,-

Jeg har en grå ligeledes med original strømforsyning og i original indpakning 

1800,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

BRUGT PICK-UP ?

Pick-upperne bliver opbevaret under betryggende forhold.

Købet af en brugt pick-up er i høj grad et spørsmål om en personlige holdning til om man mener at en brugt aftaster stadig opsamler de informationer man forventer at få ud af højttalerne. Det jeg kan tilbyde, er en grundig gennemlytning og en holdning om at en pick-up ikke bliver sat til salg, hvis der er noget jeg finder kritisabelt. Jeg har normalt ikke viden om alder, men den normale garanti gælder selvfølgelig også for en brugt pick-up.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.05 | 20:47

den bedste HiFi side, suverænt. Kigger forbi meget ofte for at nyde synet af Vintage grej fra min ungdom i 70,erne. Hvem spiller i øvrigt på sax ?

...
08.06 | 08:26

Den fedeste service og tip top betjening af Jørn, som er et af de mest regulære og helt igennem ordentlige menneske jeg kender.

...
31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
Du kan lide denne side