PICK-UP & RIAA

Rotel RQ970BX

Rotel RQ970BX Phonoforstærker

Rotel kalder den for en phono-equalizer, men det er en helt almindelig RIAA-forstærker. Og dog, helt almindelig er den nu ikke, for lyt engang til smukke søde dejlige Astrud Gilbertos dæmpede kølige Bossa Nova og oplev hvor stemmen bliver glødende varm og nærværende takket være denne velkonstruerede fine RIAA-forstærker der, via en omskifter på bagsiden, har både MM og MC og jo tilsluttes aux/tuner eller lignende indgang.

flot stand

Mål:hxbxd: 6x43x16

1600,-

BRUGT KVALITETS HI-FI MED SJÆL OG GARANTI

BRUGT PICK-UP ?

Pick-upperne bliver opbevaret under betryggende forhold.

Købet af en brugt pick-up er i høj grad et spørsmål om en personlige holdning til om man mener en brugt aftaster stadig opsamler de informationer man forventer at få ud af højttalerne. Det jeg kan tilbyde, er en grundig gennemlytning og en holdning om at en pick-up ikke bliver sat til salg, hvis der er noget jeg finder kritisabelt. Jeg har normalt ikke viden om alder, men den normale garanti gælder selvfølgelig også for en brugt pick-up.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 19:32

Du milde makrel, det er stærke sager!!!

...
24.05 | 15:08

Fantastisk side du har her.
Jeg kommer til at handle her, det er helt sikkert.
Rock'n Roll
Kennet Damm
Glostrup

...
14.12 | 07:13

Der er få ordentlige og generøse mennesker tilbage, som man er tryg ved at indlade sig med og handle med. En af dem driver dette her helt unikke firma.

...
24.10 | 02:03

Er løbet tør for papir til mit mundvand.Har bestilt kammeratlig samtale med min bankrådgiver.Jeg vil vende tilbage igen og igen .Knaldgod ide.

...
Du kan lide denne side